Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2009, 16:29   #1416
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
To może łaskawie wbij na PTRa i przejdź się do Darnassus przed Temple of the Moon? Tam są odpowiedzi na twoje pytania.
Ta ale to jest nie realne ze względu na dawne czasy

Cytuj:
A niby co? Prot?
Np Elfy mają ją gdzieś a są palladynami

Cytuj:
Wskaż mi choć jeden cytat, gdzie Sylvanas mówi że kogoś lubi / z kimś ma sojusz.

UD są w hordzie tylko dlatego, bo Ally nimi tępiło, a horda przyjęła ich z otwartymi ramionami. Sylvanas nienawidzi wszystkich żyjących. Na samym początku TFT zabija paladyna który pomógł jej odbić Lordaeron, a Varimathras? Ona była jego PANIĄ, nie sojuszniczką.
Pomaga Krwawym Elfą i dla tego ma się dużą reputacje jak się zaczyna Undeadem z Elfami co do tego Palladyna to był wielkim rasistą i kazał się Sylvanas wynosic z Lorderonu jak odbiła Lorderon więc nie dziwne ze go zabiła.Varimathras był prawą ręką sylvanas

Cytuj:
Sprawdzam regularnie mmo-champion a nie spotkałem. Możesz zalinkować info o mouncie? A no i jeszcze przydałoby się info o tym, że taureni nie będą opierać się na sprawiedliwości.
Trza było oglądac relacje z blizzcon tam byś się dowiedział więcej na ten temat a MMO Champion nie podało wszystkich informacji z Blizzconu nawet już wiadomo jakie będą mounty worgenów i goblinów
Cytuj:
High elfy wzięły się z tych highborne, które przeżyły pierwszą wojnę z legionem.
Jednak dla twojej wiadomości - nie wszyscy highborne stali się high elfami, tak jak nie wszystkie high elfy stały się blood elfa
mi.
Dla twojej wiadomości to nie chodzi mi o to czy wszystkie elfy się stały krwawymi itd tylko o to że ich lud wygnano a że ty nazwałeś to kłamstwem to dałem ci dowód że Krwawe elfy pochodzą od Nocnych Elfów.
Cytuj:
Nie bardzo. Taureni, starający się zawsze stać w obronie natury i balansu (co można wywnioskować z ich questów chociażby), mają o wieeele bliżej do postawy paladyńskiej, niż forsakeni, których motywem przewodnim jest zemsta na Lich Kingu, za los który na nich sprowadził.
Taureni to dzika rasa która nie miała pojęcia wcześniej że takie coś jak Palladyn istnieje a co do tego że będą chodzic w złotych zbrojach a niektórzy Undeadzi byli wcześniej Palladynami.
Cytuj:
Ale ja nikomu nie móie co byłoby lepsze, a co nie
To jest moja sugestia po parta mocnymi dowodami
Cytuj:
A ty sobie poczytaj jeszcze parę rzeczy poza samymi wow wiki. Nie wsyzscy high borne stali się high elfami - Shen'Dralarowie są tego doskonałym przykładem. Jakoś nie zostali skazani na śmierć, a dalej są night elfami praktykującymi magię arcane.
Po prostu lorowo, w obliczu zmian w świecie, magia arcane została przywrócona do łask, a ci highborne, którzy przetrwali wrócili (zapewne małą część tylko) i zaczęli nauczać magii.
I całe poświęcenie elfów które były zabijane za praktykowanie magi przez własnych braci większośc ludu została wygnana a teraz chca przywrócic Elfy całkowicie bez sensu.
Cytuj:
To jest bardzo mała różnica.
Troll headhunter, elf ranger i parę innych przypadków ze świata warcrafta pokazują, że klasy "hunter" nie można przypasować do żadnej konkretnej postaci. WoWowa klasa huntera powstała ze zlepku kilkunastu klas z w3. Dowody? Hunter, w WoWie naturalnie kojarzący się jako koleś z petem, w w3 nie ma swojego odpowiednika. W W3 najbliżej mu jest rexxar, którego petem jest misza. Tylko jest jeden szkopół - on walczy wręcz. I jest beastmasterem. Temat można rozwlekać, ale wniosek jest jeden - jeśli chodzi o wszelkiej maści alternatywy rangerowo/beastmasterowe to można je spokojnie podciągnąć pod huntera w WoWie.
To jest bardzo wielka różnica tak samo jak byś powiedział o Magu i Locku czy też o Palu i Warku.
Cytuj:
Nie tak po prostu. Powrócił deathwing, który pod względem zagrożenia jest na poziomie płonącego legionu. Jakby tego było mało deathwing sobie wyprodukował troche zmodyfikowane smoki (powolną ich ewolucję - od onyxii, przez sarthariona, po to co teraz ujrzymy). Świat uległ olbrzymiemu przeobrażeniu. Żywioły przeniosły swoją wojnę na nasz plan, a między innymi ragnaros chce spalić Drzewo Życia na Mount Hyjal. Uwierz mi. W obliczu takiej zagłady, przyjęcie z powrotem highborne nie jest bezpodstawne.

Nie możecie patrzeć na to wszystko jak na wyrwaną z kontekstu rzecz.
Tak ale jak wiemy to magia nocnych elfów sprowadziła zło na Azaroth i dla tego tej magi zakazano a co jeśli teraz by sprowadzono płonący legion.
Cytuj:
Poczytaj logi z questów w Silverpine / Tirisfal / Hillsbrad (q od UD). Jest tam wyraźnie zaznaczone, że UD pracują nad bronią masowej zagłady żeby zniszczyć The Living.
Że by zniszczyc swoich wrogów którzy staną na drodze i tylko tych żyjących.
Cytuj:
Wydaje mi się też (choć nie jestem pewien), że w kampanii odbicia Lordareonu Sylvanas mówi coś o zniszczeniu żyjących.
Pomyliłeś chyba się z Putress