Cytuj:
To może łaskawie wbij na PTRa i przejdź się do Darnassus przed Temple of the Moon? Tam są odpowiedzi na twoje pytania.
|
Ta ale to jest nie realne ze względu na dawne czasy
Np Elfy mają ją gdzieś a są palladynami
Cytuj:
Wskaż mi choć jeden cytat, gdzie Sylvanas mówi że kogoś lubi / z kimś ma sojusz.
UD są w hordzie tylko dlatego, bo Ally nimi tępiło, a horda przyjęła ich z otwartymi ramionami. Sylvanas nienawidzi wszystkich żyjących. Na samym początku TFT zabija paladyna który pomógł jej odbić Lordaeron, a Varimathras? Ona była jego PANIĄ, nie sojuszniczką.
|
Pomaga Krwawym Elfą i dla tego ma się dużą reputacje jak się zaczyna Undeadem z Elfami co do tego Palladyna to był wielkim rasistą i kazał się Sylvanas wynosic z Lorderonu jak odbiła Lorderon więc nie dziwne ze go zabiła.Varimathras był prawą ręką sylvanas
Cytuj:
Sprawdzam regularnie mmo-champion a nie spotkałem. Możesz zalinkować info o mouncie? A no i jeszcze przydałoby się info o tym, że taureni nie będą opierać się na sprawiedliwości.
|
Trza było oglądac relacje z blizzcon tam byś się dowiedział więcej na ten temat a MMO Champion nie podało wszystkich informacji z Blizzconu nawet już wiadomo jakie będą mounty worgenów i goblinów
Cytuj:
High elfy wzięły się z tych highborne, które przeżyły pierwszą wojnę z legionem.
Jednak dla twojej wiadomości - nie wszyscy highborne stali się high elfami, tak jak nie wszystkie high elfy stały się blood elfa
|
mi.
Dla twojej wiadomości to nie chodzi mi o to czy wszystkie elfy się stały krwawymi itd tylko o to że ich lud wygnano a że ty nazwałeś to kłamstwem to dałem ci dowód że Krwawe elfy pochodzą od Nocnych Elfów.
Cytuj:
Nie bardzo. Taureni, starający się zawsze stać w obronie natury i balansu (co można wywnioskować z ich questów chociażby), mają o wieeele bliżej do postawy paladyńskiej, niż forsakeni, których motywem przewodnim jest zemsta na Lich Kingu, za los który na nich sprowadził.
|
Taureni to dzika rasa która nie miała pojęcia wcześniej że takie coś jak Palladyn istnieje a co do tego że będą chodzic w złotych zbrojach a niektórzy Undeadzi byli wcześniej Palladynami.
Cytuj:
Ale ja nikomu nie móie co byłoby lepsze, a co nie
|
To jest moja sugestia po parta mocnymi dowodami
Cytuj:
A ty sobie poczytaj jeszcze parę rzeczy poza samymi wow wiki. Nie wsyzscy high borne stali się high elfami - Shen'Dralarowie są tego doskonałym przykładem. Jakoś nie zostali skazani na śmierć, a dalej są night elfami praktykującymi magię arcane.
Po prostu lorowo, w obliczu zmian w świecie, magia arcane została przywrócona do łask, a ci highborne, którzy przetrwali wrócili (zapewne małą część tylko) i zaczęli nauczać magii.
|
I całe poświęcenie elfów które były zabijane za praktykowanie magi przez własnych braci większośc ludu została wygnana a teraz chca przywrócic Elfy całkowicie bez sensu.
Cytuj:
To jest bardzo mała różnica.
Troll headhunter, elf ranger i parę innych przypadków ze świata warcrafta pokazują, że klasy "hunter" nie można przypasować do żadnej konkretnej postaci. WoWowa klasa huntera powstała ze zlepku kilkunastu klas z w3. Dowody? Hunter, w WoWie naturalnie kojarzący się jako koleś z petem, w w3 nie ma swojego odpowiednika. W W3 najbliżej mu jest rexxar, którego petem jest misza. Tylko jest jeden szkopół - on walczy wręcz. I jest beastmasterem. Temat można rozwlekać, ale wniosek jest jeden - jeśli chodzi o wszelkiej maści alternatywy rangerowo/beastmasterowe to można je spokojnie podciągnąć pod huntera w WoWie.
|
To jest bardzo wielka różnica tak samo jak byś powiedział o Magu i Locku czy też o Palu i Warku.
Cytuj:
Nie tak po prostu. Powrócił deathwing, który pod względem zagrożenia jest na poziomie płonącego legionu. Jakby tego było mało deathwing sobie wyprodukował troche zmodyfikowane smoki (powolną ich ewolucję - od onyxii, przez sarthariona, po to co teraz ujrzymy). Świat uległ olbrzymiemu przeobrażeniu. Żywioły przeniosły swoją wojnę na nasz plan, a między innymi ragnaros chce spalić Drzewo Życia na Mount Hyjal. Uwierz mi. W obliczu takiej zagłady, przyjęcie z powrotem highborne nie jest bezpodstawne.
Nie możecie patrzeć na to wszystko jak na wyrwaną z kontekstu rzecz.
|
Tak ale jak wiemy to magia nocnych elfów sprowadziła zło na Azaroth i dla tego tej magi zakazano a co jeśli teraz by sprowadzono płonący legion.
Cytuj:
Poczytaj logi z questów w Silverpine / Tirisfal / Hillsbrad (q od UD). Jest tam wyraźnie zaznaczone, że UD pracują nad bronią masowej zagłady żeby zniszczyć The Living.
|
Że by zniszczyc swoich wrogów którzy staną na drodze i tylko tych żyjących.
Cytuj:
Wydaje mi się też (choć nie jestem pewien), że w kampanii odbicia Lordareonu Sylvanas mówi coś o zniszczeniu żyjących.
|
Pomyliłeś chyba się z Putress