Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ale chrzanisz smuty.
A więc tak - zbyt upierasz się przy swoim bazując na pojedynczych questach. Później undeadzi "odrobinkę" się zmieniają, wiesz? Kiedyś horda to była masa morderców, któa rozniosła draenor w pizdu. Ale teraz już nie można tak o niej mówić, bo doszło do zmiany.
|
Eee no nie wiem, IMO hordę trzyma w spokoju Thrall. Kiedy ją opuści, stanie się piekło.
Cytuj:
Dwa - Ally nie przyjęło by blood elfów w swoje szeregi, ponieważ oficjalnie sprzymirzyły się z wrogiem (nagami) i miały śmiertelnego wroga w części ludzkości.
|
Ale to była decyzja Kael'Thasa, a nie BE ogólnie. Równie dobrze można powiedzieć, że BE nie powinny dołączyć do Hordy, bo BL to największy wróg orków, a przecież BE pomogły BL.
Cytuj:
Najchętniej to kazdy byłby neutralny i żył sobie w spokoju bez wojen - taka prawda. Więc argument o kant tyłka rozbić xD
|
Tiaa, póki Garrosh i Wrynn żyją, to pokoju nie będzie.
Cytuj:
Fetysz co do sylvanaski i forsakenów? Varimathrasowi do bycia petem było daaaleko.
|
Co nie zmienia faktu, że wcale nie był jej sojusznikiem.
Cytuj:
Ale sorbet, do jasnej cholery - używaj rzeczowych argumentów, bo mi się źle robi jak czytam takie wypowiedzi.
|
Ale czemu to zły argument. Prawda jest taka, że wszystko się zmienia, naprawdę nie rozumiem czemu ludzie tak płaczą o tych NE magach w sytuacji, kiedy Highborne wyszli z cienia, do Azeroth zbliża się kataklizm, a gnomy zostają priestami.
Cytuj:
Big Bullshit.
Putress zdradził sylvanaskę, sprzymierzając się (razem z częścią High Apotheracy Society) z Varimathrasem, który wciąż służył płonącemu legionowi. Przez cały czas pobytu u boku Sylvanaski knuł jak ściągnąć z powrotem płonący legion. Jest to oficjalny questinfo, więc nie próbuj zaprzeczać.
|
O Varimathrasie nie zaprzeczam. A myślisz że skąd Putress miał tylu zwolenników? Skąd miał tą broń? Bo chyba mi nie powiesz, że robił to wszystko pod okiem Sylvanas, a ona nic nie zauważyła.
Cytuj:
Ogólnie masz zbyt wielki fetysz w stosunku do undeadów i ci to trochę jasnośc umysłu szmąci.
|
Ogólnie to radzę poczytać dyskusję na ten temat na mmo-champion. Tam wielu ludzi ma takie same poglądy jak ja. Lich King zostanie pokonany i co? Po co Forsakeni mają siedzieć w Hordzie? O ile mi wiadomo, to Taureni mieli opracować jakiś eliksir który zdejmie klątwę Forsakenów. Coś długo im to idzie, i nie wiem czy w ogóle ma sens czekanie na to.