Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2009, 10:01   #1420
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Ale chrzanisz smuty.
A więc tak - zbyt upierasz się przy swoim bazując na pojedynczych questach. Później undeadzi "odrobinkę" się zmieniają, wiesz? Kiedyś horda to była masa morderców, któa rozniosła draenor w pizdu. Ale teraz już nie można tak o niej mówić, bo doszło do zmiany.
Eee no nie wiem, IMO hordę trzyma w spokoju Thrall. Kiedy ją opuści, stanie się piekło.

Cytuj:
Dwa - Ally nie przyjęło by blood elfów w swoje szeregi, ponieważ oficjalnie sprzymirzyły się z wrogiem (nagami) i miały śmiertelnego wroga w części ludzkości.
Ale to była decyzja Kael'Thasa, a nie BE ogólnie. Równie dobrze można powiedzieć, że BE nie powinny dołączyć do Hordy, bo BL to największy wróg orków, a przecież BE pomogły BL.

Cytuj:
Najchętniej to kazdy byłby neutralny i żył sobie w spokoju bez wojen - taka prawda. Więc argument o kant tyłka rozbić xD
Tiaa, póki Garrosh i Wrynn żyją, to pokoju nie będzie.

Cytuj:
Fetysz co do sylvanaski i forsakenów? Varimathrasowi do bycia petem było daaaleko.
Co nie zmienia faktu, że wcale nie był jej sojusznikiem.

Cytuj:
Ale sorbet, do jasnej cholery - używaj rzeczowych argumentów, bo mi się źle robi jak czytam takie wypowiedzi.
Ale czemu to zły argument. Prawda jest taka, że wszystko się zmienia, naprawdę nie rozumiem czemu ludzie tak płaczą o tych NE magach w sytuacji, kiedy Highborne wyszli z cienia, do Azeroth zbliża się kataklizm, a gnomy zostają priestami.

Cytuj:
Big Bullshit.
Putress zdradził sylvanaskę, sprzymierzając się (razem z częścią High Apotheracy Society) z Varimathrasem, który wciąż służył płonącemu legionowi. Przez cały czas pobytu u boku Sylvanaski knuł jak ściągnąć z powrotem płonący legion. Jest to oficjalny questinfo, więc nie próbuj zaprzeczać.
O Varimathrasie nie zaprzeczam. A myślisz że skąd Putress miał tylu zwolenników? Skąd miał tą broń? Bo chyba mi nie powiesz, że robił to wszystko pod okiem Sylvanas, a ona nic nie zauważyła.

Cytuj:
Ogólnie masz zbyt wielki fetysz w stosunku do undeadów i ci to trochę jasnośc umysłu szmąci.
Ogólnie to radzę poczytać dyskusję na ten temat na mmo-champion. Tam wielu ludzi ma takie same poglądy jak ja. Lich King zostanie pokonany i co? Po co Forsakeni mają siedzieć w Hordzie? O ile mi wiadomo, to Taureni mieli opracować jakiś eliksir który zdejmie klątwę Forsakenów. Coś długo im to idzie, i nie wiem czy w ogóle ma sens czekanie na to.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem