Cytuj:
Cytuj:
W takim razie rozpisz mi to, w odniesieniu do lore warcrafta i konwersji na wowa swój argument. Ja nie mam zamairu się produkować znowu, jak ty znowu podsumujesz to jednym zdaniem. Chce rozpisania dlaczego to bardzo wielka różnica. Bo inaczej ta dyskusja nie będzie miała sensu.
A no i oczywiście to samo o magu i locku i warrku i palku - skoro przytoczyłeś taki temacik...
|
Bo śa podobni Warrek wali z broni tak samo jak Pallek a mimo to nie są tym samym tak samo Mag wali z magi i lock a też są inni tak samo jest z Hunterem i Rangerem jest tu bardzo wielkie podobnieństwo i nie możesz się wnoskowac tylko tym że strzelają obydwaj z łuku.
|
Ja w tym momencie kończę dyskusją z tobą. Nie ma to zadnego sensu, w momencie gdy przy prośbie o rzeczowe piszesz takiego bzdeta.
Twoje argumenty z taurenami są na takim samym poziomie.
A jeszcze ostatnia rzecz.
Cytuj:
Oj robi i to wielką
Pierwsza wojna wywołana przez magie
w Drugiej wojnie zostały sprowadzone orki dzięki magowi Medvinowi
Trzecia wojna sprowadzony został jeden z dowódców płonącego legionu Archomonde przez Nekromantę Kel'Thuzada za Pomocą księgi maga Medvina
Zresztą przez magie Malygos stał się ich wrogiem a on jest strarznikiem magi
więc elfy wiedzą że ona nie niesie nic dobrego.
|
1. Pierwsza wojna została spowodowana przez Azsharę, która sprzymierzyła się z Sargerasem. Owszem, Legion zwrócił uwagę na Azeroth przez magię, ale nie jest ona bezpośrednim powodem.
Druga wojna to była wojna z W3. Nie to co mówisz, że Medhiv sprowadził orkÓW do azerothu. To nie była wojna z płonącym legionem.
Trzecia wojna została spowodowana przez plagę, która była tworem legionu. Bezpośrednia inwazja stała się dopiero w momencie przyzwania Archimonde - jednego z generałów Sargerasa, który był Eradar Warlockiem (kuzyn Dreaneia xD)
Malygos stał się wrogiem wszystkich ras, ponieważ oszalał (przez to co zrobił mu Deathwing/Nefarion podczas pierwszej wojny). Oszalał na tyle, że mówiąc, że magia jest zagrożeniem, gdy używają jej pomniejsze rasy:
1. Nie rozumiał, że była już druga wojna z legionem, czego się obawiał i przyjęło to inne obroty
2. Zaczął przemieszczać Ley Lines, co było o wieeeele gorsze od całego użytkowania magii na całym świecie. Tak bardzo, że sama Alextrasza stwierdziła, że Malygos musi zostać zatrzymany, nawet jeśli trzeba go zabić!
A elfy wiedzą więcej od ciebie i blizzard lepiej to rozłożył niż twoje widzimisie.
Cytuj:
Ale jako klasa to Paladyn
|
Ale przecież to dwie różne rzeczy! Jak ranger i hunter!
<jużmnietuniema>
Nie musisz odpisywać - ja już na twoje posty nie będe odpisywał. Nie widze sensu, gdy nie popierasz swoich argumentów niczym, ba nawet popisujesz się swoją niewiedzą (jak z kwestią magii i malygosa)