Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2009, 19:08   #1425
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Ja w tym momencie kończę dyskusją z tobą. Nie ma to zadnego sensu, w momencie gdy przy prośbie o rzeczowe piszesz takiego bzdeta.

Twoje argumenty z taurenami są na takim samym poziomie.
A jeszcze ostatnia rzecz.
Wracaj do szkoły jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem rozpisałem ci to w bardzo dobrym stylu i podałem powód a to że ty jakiś niedorozwój to już nie moja wina.

Cytuj:
1. Pierwsza wojna została spowodowana przez Azsharę, która sprzymierzyła się z Sargerasem. Owszem, Legion zwrócił uwagę na Azeroth przez magię, ale nie jest ona bezpośrednim powodem.
Jak by magi nie było to i legion też by się nie dostał bo Azhara w tedy by nawet nie wiedziała że takie coś jak Legion istnieje gdyby nie było magi.

Cytuj:
Druga wojna to była wojna z W3. Nie to co mówisz, że Medhiv sprowadził orkÓW do azerothu. To nie była wojna z płonącym legionem.
Ale ci orkowie byli wysłani przez legion.

Cytuj:
Trzecia wojna została spowodowana przez plagę, która była tworem legionu. Bezpośrednia inwazja stała się dopiero w momencie przyzwania Archimonde - jednego z generałów Sargerasa, który był Eradar Warlockiem (kuzyn Dreaneia xD)
Tak ale tutaj się też posłużono magią że by sprowadzic Archimonde.
Cytuj:
Malygos stał się wrogiem wszystkich ras, ponieważ oszalał (przez to co zrobił mu Deathwing/Nefarion podczas pierwszej wojny). Oszalał na tyle, że mówiąc, że magia jest zagrożeniem, gdy używają jej pomniejsze rasy:
i także Malygos jeszcze przed szaleństwem sprawdził poziom many i okazało się że stan tego jest bardzo nie pokojący to też jest głównym powodem.

Cytuj:
2. Zaczął przemieszczać Ley Lines, co było o wieeeele gorsze od całego użytkowania magii na całym świecie. Tak bardzo, że sama Alextrasza stwierdziła, że Malygos musi zostać zatrzymany, nawet jeśli trzeba go zabić!
Tak bo chciał zmienic kierunek Ley Lines za pomocą specjalnych maszyn co by spowodowało wiele szkód dla życia dla tego Alextrasza wypowiedziała mu wojne i sprzymierzyła się z Dalanar.
Cytuj:
A elfy wiedzą więcej od ciebie i blizzard lepiej to rozłożył niż twoje widzimisie.
To nie są moje widzimisie to że jesteś ślepy i nie czytasz wszystkiego dokładnie ze zrozumieniem do tego twoje brak podstawowych informacji o wowie zaskakuje i walisz jakieś bzdety.

Cytuj:
Ale przecież to dwie różne rzeczy! Jak ranger i hunter!
Nazwanie a Klasa to całkiem inne rzeczy.

Cytuj:
Nie musisz odpisywać - ja już na twoje posty nie będe odpisywał. Nie widze sensu, gdy nie popierasz swoich argumentów niczym, ba nawet popisujesz się swoją niewiedzą (jak z kwestią magii i malygosa)
Moja wiedza jest wystarczająca za to ty się po pisujesz swoją niewiedzą na temat Krwawych Elfów.