Cytuj:
Ja w tym momencie kończę dyskusją z tobą. Nie ma to zadnego sensu, w momencie gdy przy prośbie o rzeczowe piszesz takiego bzdeta.
Twoje argumenty z taurenami są na takim samym poziomie.
A jeszcze ostatnia rzecz.
|
Wracaj do szkoły jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem rozpisałem ci to w bardzo dobrym stylu i podałem powód a to że ty jakiś niedorozwój to już nie moja wina.
Cytuj:
1. Pierwsza wojna została spowodowana przez Azsharę, która sprzymierzyła się z Sargerasem. Owszem, Legion zwrócił uwagę na Azeroth przez magię, ale nie jest ona bezpośrednim powodem.
|
Jak by magi nie było to i legion też by się nie dostał bo Azhara w tedy by nawet nie wiedziała że takie coś jak Legion istnieje gdyby nie było magi.
Cytuj:
Druga wojna to była wojna z W3. Nie to co mówisz, że Medhiv sprowadził orkÓW do azerothu. To nie była wojna z płonącym legionem.
|
Ale ci orkowie byli wysłani przez legion.
Cytuj:
Trzecia wojna została spowodowana przez plagę, która była tworem legionu. Bezpośrednia inwazja stała się dopiero w momencie przyzwania Archimonde - jednego z generałów Sargerasa, który był Eradar Warlockiem (kuzyn Dreaneia xD)
|
Tak ale tutaj się też posłużono magią że by sprowadzic Archimonde.
Cytuj:
Malygos stał się wrogiem wszystkich ras, ponieważ oszalał (przez to co zrobił mu Deathwing/Nefarion podczas pierwszej wojny). Oszalał na tyle, że mówiąc, że magia jest zagrożeniem, gdy używają jej pomniejsze rasy:
|
i także Malygos jeszcze przed szaleństwem sprawdził poziom many i okazało się że stan tego jest bardzo nie pokojący to też jest głównym powodem.
Cytuj:
2. Zaczął przemieszczać Ley Lines, co było o wieeeele gorsze od całego użytkowania magii na całym świecie. Tak bardzo, że sama Alextrasza stwierdziła, że Malygos musi zostać zatrzymany, nawet jeśli trzeba go zabić!
|
Tak bo chciał zmienic kierunek Ley Lines za pomocą specjalnych maszyn co by spowodowało wiele szkód dla życia dla tego Alextrasza wypowiedziała mu wojne i sprzymierzyła się z Dalanar.
Cytuj:
A elfy wiedzą więcej od ciebie i blizzard lepiej to rozłożył niż twoje widzimisie.
|
To nie są moje widzimisie to że jesteś ślepy i nie czytasz wszystkiego dokładnie ze zrozumieniem do tego twoje brak podstawowych informacji o wowie zaskakuje i walisz jakieś bzdety.
Cytuj:
Ale przecież to dwie różne rzeczy! Jak ranger i hunter!
|
Nazwanie a Klasa to całkiem inne rzeczy.
Cytuj:
Nie musisz odpisywać - ja już na twoje posty nie będe odpisywał. Nie widze sensu, gdy nie popierasz swoich argumentów niczym, ba nawet popisujesz się swoją niewiedzą (jak z kwestią magii i malygosa)
|
Moja wiedza jest wystarczająca za to ty się po pisujesz swoją niewiedzą na temat Krwawych Elfów.