Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2009, 20:46   #3902
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trol'Trol Pokaż post
17:54 Khabar [81]: utani gran hur ""~JP czlowieku, nigdy nie przestan

heh
Khabar
xdddddd
jest pedałem, nigdy nie przestanie faktycznie ;PPP

--- Decade dodał 4 minut i 49 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
no ty tez sie mylisz, bo nie slucham rapu, hip hopu ani nic z tych rzeczy... poprostu po tych bredniach co wy tu wypisujecie to pierwsze co mi do glowy przychodzi to komuna i chyba sie nie mylilem skoro ty bys ja wolal?

no z tego co masz napisane pod avatarem, to duzego pojecia o komunie ty tez raczej nie masz... a co do tego watku z milicjantem palujacym bezkarnie ludzi, to duzo sie raczej nie zmienilo, co prawda teraz policja pierw prowokuje albo stara sie zeby nie bylo zadnych swiadkow. zreszta co ja sie bede produkowal, wierzcie sobie dalej, ze swiat jest rozowy, politycy mowia prawde, a policja to wzor do nasladowania... jak was to uszczesliwia to ja wam tego szczescia zabierac nie bede.
A spałowali cie kiedys?
Udowodniles jakiemus politykowi ze mowi nieprawde?

Jak ty sobie tak gdybasz to ja sobie tez pogdybam: Jestes orientacji homoseksualnej, do swojego wieku dopisales +4 lata, jestes JP choc nigdy nie miales stycznosci z Policją itd itd. Tez nie lubie polityki ale w*****a mnie takie gdybanie.

Jesli faktycznie jebiesz policje to idz wez kastet, kij, idz zlap jakiegos psa napierdol mu i bedziesz wtedy JP, a jak masz krzyczec puste hasla to sie ucisz.

Moj stary z kolegą najebał do krwi milicjanta jak mial 17 lat. Milicjant do nich cos cwaniaczył faktycznie, oni byli podpici no to zakasali rekawy i wpierdol. Jakby jego babka go nie wykupila z aresztu to ciezko by z nim bylo. Zreszta wiecej reki na wladzę wykonawczą nie podnosił, o czyms to swiadczy. I jakos nie chodzi w koszulce JP. Dokonaj takiego czynu a pozniej załóż szlachetny strój, z lamusow pierdolących policje z odleglosci pol kilometra sprzed ekranu komputera smieje sie nawet sama Firma w swoich nowszych utworach ("znaczek nie czyni z ciebie porzadnego czlowieka" czy cos tam)

Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych
Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony

Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active

Ostatnio edytowany przez Decade - 11-09-2009 o 20:51. Powód: Automerged Doublepost
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem