Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakej92
Trochę zaniedbałem forum, ale widziałem, że była kłótnia na temat Russela. Wiesz Wiszu dlaczego w ogóle Polacy odeszli od Avis? Bo Russel nie chciał się dzielić paymentami z wojny z Rise, a myślisz że jakby jakiś pajac napisał do Akona, Etera, albo kogoś innego z liderów to Oni by dali kasę? NI CHUJA!
Więc Eter i Akon zachowują się tak samo jak Russel, jeżeli mi nie wierzysz to spytaj się Akona czy odpali Ci coś z paymentów. Więc skończ pierdolić na Russela bo siedzisz z takimi samymi ludźmi w gildi.
Pozdro Od Kakejuska :*
|
Wiesz, w czasie wojny jak pytałem Akona, czy mi kopnie hajs na blessy jak mi zbraknie (na dłuższe nieoddanie) to nie było problemu. Tak samo jak i pożyczanie większej kasy od Etera. Co więcej, nie widzę sensu, by psioczyć na Akona, a tym bardziej Etera, bo żyjemy w dobrej komitywie, ufając sobie wzajemnie. Poza tym ja bym nigdy nie napisał o to, by dostać swoją działkę z paymentów, bo primo - te pieniądze są śmieszne, secundo - było o tym już mówione, że możemy podzielić ten hajs i się pożegnać (jak widać nie wypaliło), tertio - nie sądzę, by taka rzecz była na miejscu.
Co więcej, Kakeju - w*****a Cię to, jak piszę? Szkoda, że nie potrafisz odnieść moich postów do tego, jakie głupoty pieprzą inni, a także odebrać ich ironicznego wydźwięku.
Napisałbym Ci coś jeszcze, ale nie mam zamiaru po Tobie jeździć, a tym bardziej pisać na tym forum.
Ciao.