Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 10:43   #1433
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Frezko seryjnie, wyjdź, czytam, wszystkie posty nie uczęszczając w dyskusji ale teraz jesteś żałosny... znam eriona myślę trochę lepiej niż ty wiec nie obrażaj go poprzez wyzywanie go od retardów, a co do sorbeta to ma całkowitą racje, mając beznadziejne z dupy wzięte argumenty wskakujesz na innych..
.
Po pierwsze sami zaczeli wskakiwac na mnie i te argumenty są wykonania Blizzarda ja tylko twierdze że to jest bezens

Cytuj:
1 wojna by byla tak czy inaczej, studnia wieczności tak czy siak emitowała by magie którą by legion wychwycił, a wtedy nie był bym pewien czy NE by go powstrzymali, bo to od razu oznacza ich zacofanie cywilizacyjne przez brak magii
A czym była studnia wieczności jak nie wielkim źródłem magi ?

Cytuj:
Orkowie nie byli wytworem legiony, oni istnieli już wcześniej i to nawet w zgodzie z daranei, jednak po opętaniu przez Legion zostali wysłani jako żołdacy legionu. Medi chciał ich od tego ochronić dlatego stworzył portale do wyprowadzenia ostatnich orków nie będących pod władzą legionu z dreanoru.
Pokarz mi gdzie napisałem że orkowie są tworem legionu

Cytuj:
legionu. Medi chciał ich od tego ochronić dlatego stworzył portale do wyprowadzenia ostatnich orków nie będących pod władzą legionu z dreanoru.
Tak i po prosił o to Gul'Dana jednego z największych Warlocków który był sługą legionu

Cytuj:
Malygos niczego kufa nie sprawdzal przed szalenstwem bo oszalal praktycznie w jednej chwili gdzie prawie cale jego stado zostalo zniszczone przez deathwinga.
Pojawiwszy się po milleniach spędzonych w obłędzie i odosobnieniu, Smoczy Aspekt Malygos ocenił kondycję magii Azeroth, którą dawno temu tytani powierzyli jego pieczy

Cytuj:
Ładne zdanie, ale w "jenzyka polaskai istńci pżećnek i krupek jou!"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82a_podstawowa

Cytuj:
W sumie to tak, jak bym powiedział, że Thrall nie jest szamanem, on jest wróżbitą : o
Thrall - Character class Far seer (WC3); Fighter, Healer, Blademaster, Shaman (WRPG) tekst skopiowany z http://www.wowwiki.com/Thrall i pisze tam dokłądnie Shaman

Sylvanas Windrunner - class Dark ranger (WC3); Fighter, Sorcerer, Elven ranger (WCRPG); Warrior, Mage, Elven Ranger (WoWRPG) tekst skopiowany z
http://www.wowwiki.com/Sylvanas_Windrunner i nic nie pisze że jest Undead Hunterem

Cytuj:
Jak przez legion, jak do Azeroth wysłał ich Medivh/Sargeras, który naopowiadał różnych bzdur Gul'danowi o łatwym do podboju świecie itp. O ile wiem Medivh'a niewiele obchodziło kto wygra wojnę orkowie, czy ludzie. To nie był plan Legionu.
Sam sobie zaprzeczasz napisałeś że wysłał ich Medivh/Sargeras a Sargeras jest założycielem Legionu

Cytuj:
Czy Studia Wieczności coś Ci mówi? Może poczytał byś kilka książek, zanim wypowiesz się na tematy o których coś mało wiesz.
A czym była studnia jak nie wielkim źródłem magi
Cytuj:
Uparłeś się przy swoim, nie dochodzą do Ciebie żadne argumenty, a twoje, są coraz bardziej, żałosne i rozpaczliwe.
Pierw spójrz na swoje argumenty czy są dobre dopiero później oceniaj inne

@CytrynowySorbet
Przestań nasyłac do mnie swoich kolegów lub pisac z ich kąt widac że nie wiedza od nich jest zaskakująco podobna do twojej.