Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 14:57   #3913
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Domyślny

ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem. albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.

aha no i dla wszystkich tych, ktorzy widocznie maja problemy ze zrozumieniem tekstu napisze jeszcze raz, ze nie jestem jakies "JP100proc." i nie krzycze z daleka zadnych tekstow w strone mo.. ja poprostu mam zle zdanie o Polskiej policji i mam ku temu powody, juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac...
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem