Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 15:35   #3914
Ketoprom_Torg
Użytkownik Forum

Ketoprom_Torg's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 150
Ketoprom_Torg ma numer GG 9418306
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem.
A wiec tak co do nauki i tibii to marnuje na nią sporo czasu aczkolwiek stawiam się także na prawie każdym meczu mojej (niepokonanej) FLOTY i jakoś jak wracamy grupką z meczu i nie od*******amy nic to najwyżej czeka nas spisanie ale co w tym zlego?

Cytuj:
albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.
A brałeś w takim czymś udział?
Widać moje Świnoujście jest zbyt spokojne bo nie ma zamieszek na ulicach :<

Cytuj:
juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac...
Siedzimy w parku wieczorem/wracamy z pubu/od kumpla/cokolwiek podjeżdżają suką najwyżej spiszą i jadą dalej nie pałują nas nie obrażają tylko wykonują swoją prace
Swoją drogą co komu przeszkadza ze się wypije piwo w parku >.>

Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 12-09-2009 o 15:38.
Ketoprom_Torg jest offline   Odpowiedz z Cytatem