Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 16:08   #538
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiesz co mnie w tamtym roku doprowadzalo do tego ze zwijalem sie na podlodze ze smiechu?

To ze wszystkie kozaki co na wakacje mówili ze sa lepsi bo ida do liceum w pazdzierniku/listopadzie/grudniu przychodzili do nas do dyra i chcieli do zawodowy , myśleli ze bez problemu sie dostana ale dyro odmawial kazdemu. Przez 1 tydzien przychodzilo kolo 4-7 osob przez 3 miesiace , smieszne byly wyrazy ich twarzy gdy slyszeli ze w zawodowce nie ma dla nich miejsca ;D
a wiesz czemu tak było? bo w liceum był dla nich za wysoki poziom i poszli do was, czyli, jak to wasza bizneswoman od pp mówi, 'do elity intelektualnej', a dyrektor imo konkretny debil

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post

Wiec skoro wiedzieliscie jak jest w liceum i tam poszliscie to teraz siedzcie cicho i starajcie sie skonczyc ta szkole jak najlepiej.
skończ już to pieprzenie, bo głowa boli >.<
ja nie poszedłem do liceum, bo nie chciałem iść do technikum albo zetki, tylko dlatego, że chcę potem zdać maturę i pójść na studia
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem