Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 21:21   #540
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Trochę wstyd się przyznać, ale ja właśnie w ostatnim momencie wyciągłem papiery z technikum(kierunek mechanik) i potem często ten fakt wspominałem jako błąd. Teraz skończyłem LO(z całkiem przyzwoitym wynikiem, żeby nie było ;P) i idę na politechnikę w Gliwicach na wydział Mechaniczny Technologiczny, kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. Kierunek podjąłem tyle, że bez wcześniejszej praktyki, czy będzie mi jej brakować okaże się za niespełna miesiąc. A samego przebycia przez liceum nie żałuję.

@Liceum>[?]zawodówka
Moim zdaniem zawodówka to miejsce dla ludzi o obniżonych zdolnościach intelektualnych(przykładem może zabłysnąć Albertus), nie mogę powiedzieć że wszyscy tam są tacy, ale wszystkie osoby po zawodówce które znam takie właśnie są. Zgodnie z światopoglądem Albertusia
Cytuj:
i tu przypada wiekszosc , jak wiekszosc takich jest to opinia idzie na calosc , jak jest to grupka to wtedy mowi sie ze to mniejszosc taki margines

Ogolny rzecz biorac moje zdanie jest takie ze "większość mówi o całości."
. A jak ktoś jest rozgarnięty i chce mieć zawód to idzie do technikum, a jak nie ma i idzie do technikum/liceum to po tygodniu spie...la do zawodówy. Sorry, live is brutal :*

PS. Jak komuś tak bardzo zależy na zawodzie, to po liceum można zrobić sobie kurs, wiadomo że to kosztuję ale za to ma się papierek w duuuużo krótszym czasie.

@Albertus
Jestem ciekawy do jakiej szkoły chodzisz skoro masz plazmę w każdej klasie(zapewne 50cali+) i do tego dobre dvd(NIE ODPOWIADAJ, zaklinam cie!!!)
Btw. Pierwszy tydzień to nie środek semestru

Ostatnio edytowany przez Otakuma - 12-09-2009 o 21:23.
Otakuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem