Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2009, 11:27   #3437
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Wiesz, w czasie wojny jak pytałem Akona, czy mi kopnie hajs na blessy jak mi zbraknie (na dłuższe nieoddanie) to nie było problemu. Tak samo jak i pożyczanie większej kasy od Etera. Co więcej, nie widzę sensu, by psioczyć na Akona, a tym bardziej Etera, bo żyjemy w dobrej komitywie, ufając sobie wzajemnie. Poza tym ja bym nigdy nie napisał o to, by dostać swoją działkę z paymentów, bo primo - te pieniądze są śmieszne, secundo - było o tym już mówione, że możemy podzielić ten hajs i się pożegnać (jak widać nie wypaliło), tertio - nie sądzę, by taka rzecz była na miejscu.
Co więcej, Kakeju - w*****a Cię to, jak piszę? Szkoda, że nie potrafisz odnieść moich postów do tego, jakie głupoty pieprzą inni, a także odebrać ich ironicznego wydźwięku.

Napisałbym Ci coś jeszcze, ale nie mam zamiaru po Tobie jeździć, a tym bardziej pisać na tym forum.
Ciao.

W czasie wojny na blessy. A ja napisałem tylko dlaczego polaczki odeszły od avis. KONIEC KROPKA.

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem