Witam, dawno mnie tu nie było, tym bardziej dawno nie pisałem.
Od dłuuugiego czasu lubię sobie poczytać cytaty na tym serwisie. Niektóre są prawdziwą esencją Tibijskiego humoru i dowodem na to, że są jeszcze inteligentni ludzie w Tibii. Zauważam jednak powolny zanik tego działu, który by mógł się bardzo rozwinąć. Mam kilka propozycji wobec tego działu:
- Przede wszystkim uwidocznienie tej części w serwisie. Obecny link(nawet dwa) są mało widoczne - jeden przyzwoicie, drugi to już masakra.

- Bardzo dobrym pomysłem byłoby zmiana nazwy tej części z "Cytaty" na "Śmieszne Cytaty", lub po prostu "Bash Tibia.pl". W ten sposób udałoby się nawiązać do tematyki tego kawałka portalu. Poza tym drugi wariant nawiązuje do największej polskiej kopalni humoru z IRC - bash.org.pl - mogłoby to dodatkowo pomóc w promocji.
- Kontynuacją punktu 2 byłaby zmiana adresu Listy Cytatów - mogłoby to się odbyć przez nadanie prefiksu DNS jako "cytaty.tibia.pl", lub "bash.tibia.pl". Można by w ten sposób także stworzyć oddzielny serwisik, w którego moderacji pomogli moderatorzy Forum Tibia.pl?
Jest to moja propozycja, która poprawiłaby, w jakimś stopniu na pewno, funkcjonalność i popularność trochę osamotnionej listy cytatów.
Czekam na opinie, te dobre(chętniej

), oraz te złe.(mniej chętnie

)
Pozdrawiam,
Kosiek.