Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2009, 19:09   #1
Kosieq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 80/65
Poziom mag.: 13
Kosieq ma numer GG 10540113
Pergamin Propozycja dotycząca śmiesznych cytatów T.pl

Witam, dawno mnie tu nie było, tym bardziej dawno nie pisałem.

Od dłuuugiego czasu lubię sobie poczytać cytaty na tym serwisie. Niektóre są prawdziwą esencją Tibijskiego humoru i dowodem na to, że są jeszcze inteligentni ludzie w Tibii. Zauważam jednak powolny zanik tego działu, który by mógł się bardzo rozwinąć. Mam kilka propozycji wobec tego działu:
  • Przede wszystkim uwidocznienie tej części w serwisie. Obecny link(nawet dwa) są mało widoczne - jeden przyzwoicie, drugi to już masakra.
  • Bardzo dobrym pomysłem byłoby zmiana nazwy tej części z "Cytaty" na "Śmieszne Cytaty", lub po prostu "Bash Tibia.pl". W ten sposób udałoby się nawiązać do tematyki tego kawałka portalu. Poza tym drugi wariant nawiązuje do największej polskiej kopalni humoru z IRC - bash.org.pl - mogłoby to dodatkowo pomóc w promocji.
  • Kontynuacją punktu 2 byłaby zmiana adresu Listy Cytatów - mogłoby to się odbyć przez nadanie prefiksu DNS jako "cytaty.tibia.pl", lub "bash.tibia.pl". Można by w ten sposób także stworzyć oddzielny serwisik, w którego moderacji pomogli moderatorzy Forum Tibia.pl?
Jest to moja propozycja, która poprawiłaby, w jakimś stopniu na pewno, funkcjonalność i popularność trochę osamotnionej listy cytatów.

Czekam na opinie, te dobre(chętniej ), oraz te złe.(mniej chętnie )

Pozdrawiam,
Kosiek.
Kosieq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.