Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2009, 02:04   #3923
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
o chuj ci decade chodzi z tymi niewinnymi ludzmi to ja nie wiem, ale widocznie media ci w glowie pomieszaly.

ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac?

dobra tam, z tym jednym macie racje, nie bede sie z wami klocil. wszyscy adhd, ktorych tak doprowadzalem do szalu moga odetchnac z ulga( o ile jeszcze nie wyskoczyli z mojego powodu przez okno )
jasne jasne. televizji nie ogladam. mialem taka akcje ze dostalem wpierdol za przechodzenie wieczorem przez osiedle, po prostu za sama obecnosc. Psy powinny rozganiac takie grupki, bo gdyby byli we trzech a nie w 20 to by nawet nie wystartowali. a to ze w moim miasteczku policja boi sie tej "szalonej" mlodziezy to juz inna sprawa i nawet pojawienie sie na komisariacie ze zlamanym nosem nie spowodowalo interwencji strozow prawa. natomiast w innym miasteczku gdzie policja jest aktywna i wylapuje takich cwaniaczkow, tak jak to mowisz "prują sie do was", do takich akcji jak ta powyzej dochodzi rzadziej. mam rowniez kuzynów ultrasów z duuuzego miaaasta i wiem ze oni sie do bicia nie zabieraja dopoki nie maja 4 x wiecej ludzi niz przeciwnicy, a są tak samo JP i CHWDP i huj wie co jeszcze jak ty.
jednym slowem wy*******aj stad pod swoj szary blok, kolegom sie pozwierzaj jak to zle na swiecie.

Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych
Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony

Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem