Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosieq
No cóż... Widzę, że mam do czynienia z ludźmi nie obdarzonymi poczuciem humoru... Rzeczywiście, poziom jest niski, wręcz żenująco, dlatego w mojej wypowiedzi kluczowe było słowo "Niektóre". Widzę, że zostałem 'zmieciony' przez użytkowników, którzy nie patrzą na dobrą, tylko na tą złą stronę wszystkiego i zamiast coś zrobić, narzekają(Slythia nie mówię o Tobie).
Dziękuję.
|
Po pierwsze, wydaje mi się, że nie rozmawiamy tutaj o poziomie cytatów. Jest to temat na zupełnie inną okazję.
Po drugie - użytkownicy, nawet support, wyraża jedynie swą opinię, to nie przez nich zostają przeprowadzane ewentualne zmiany. Nie twierdzę oczywiście, że ich zdanie nie ma żadnego znaczenia, często jest wręcz przeciwnie ;].
Powracając do tematu - co w takim razie proponujesz? Adresy są cytatom przydzielone, zaś jeśli chodzi o umiejscowienie linka w bardziej widocznym miejscu... to gdzie miałby się on znaleźć? 'Cytaty' są przecież umieszczone na stronie głównej, zaraz obok wiki. Świadczy to o pewnego rodzaju wyróżnieniu tego działu.