Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shunner
No więc pewny nie jestem , sprawdziłbym to gdybym miał normalny komputer , więcej czasu oraz chara z przyzwoitym lv na rooku. Dlatego chciałbym tu podyskutować na ten temat  .
|
Tak tak ty biedny , na kalkulatorze grasz ;/. I tak trudno wbic ten 20 lvlek co ? Bo przeciez to czy zabijesz minosa na hita czy na kilka robi taka ogromną roznice ;/ ?
Cytuj:
Jak już pewnie bardziej zainteresowani wiecie iż drzwi można otworzyć tylko i wyłącznie magią!
|
Tak owszem wiemy, niestety banda noobow tego nie wie i jest dzieki temu ogromny spam w tym dziale
Cytuj:
Pewnie wiecie także iż Minotaur Mag miał swojego ucznia któremu powierzał swoją wiedzę , jego imię to Apprentice Sheng.
|
Jego imie to Sheng ... jesli juz
Cytuj:
Potwora spotkałem tylko raz w swojej całej tibijskiej historii.
|
Tak , mozna wywnioskowac ze maszzz ogromne doswiadczenie
Cytuj:
Pojawia się on w Minohellu na poziomie Mino Maga
|
O rly?!?!?
Cytuj:
Bardziej wtajemniczeni w skryptowanie , mapowanie itd. pewnie wiedzą iż respa potworka można ustawić [Jego czas]
|
Bossy respia sie losowo
Cytuj:
to nie banda dzieciaków bawiących się w Tibie
|
Yhy... chcialbym zeby to byla prawda
Cytuj:
Jak widzicie jest tam Magic Light Wand ! A jak chyba już wspomniałem tylko magią da się otworzyć drzwi!
|
Kurwa bylo doczytac tamten temat do konca , bylo kilkanascie glupich pomyslow z mlw.
Cytuj:
Mam jeszcze drugi dylemat. Owy uczeń używa czaru a raczej runy "Explosion"
|
Z tego co wiem to nie...
Cytuj:
Która jak wiecie ma zasięg krzyżyka. Jakby stanąć obok drzwi kiedy on używa explo (o.O) ?
|
Tak swietny pomysl , ale lepiejbyloby uzyc zaczarowanego C4
Cytuj:
Może to by dało przejście do legendarnej komnaty?
|
I ch*ja by ci to dalo? Ugnoilbys shenga wylecialby ci moze brass armor , ale co z tego ? Jedyne co to to ze jest to rarek (ale nie do konca bo lecial kiedys z mino)
Cytuj:
Widziałem wiele fake'ów na temat "Grobów" na szkieletach .
|
Nie domyslibym sie..
Cytuj:
Od razu mówię iż to są kompletne bzdury , te groby nie wiążą się z niczym po za tym iż tam pochowany jest jakiś tam kuzyn kogoś którego imienia nie znalazłem.
|
Bylo...
Cytuj:
Kilka razy już pisałem do CipSoftu i za każdym razem usłyszałem coś takiego :
"Szukacie za daleko , za bardzo wgłębiacie się w historię."
|
No i ? Oczywiscie ze jest latwiej zdobyc spike sworda - oracle.
Cytuj:
Wziąłem pod uwagę to ze bardzo chętnie mogliby tym ludzi zniechęcać by nikt nie znał sekretu.
|
Tylko po ch*ja maja klamac ?
Kod:
Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****
Cytuj:
To jest zwyczajny opis tego co sprzedają. W chwili obecnej na RL tibi nie gram więc wszystkiego wam nie powiem , lecz wiem iż 4 gwiazdki oznaczają EQ , 2 oznaczają jedzenie reszty nie pamiętam.
|
To feru cos sprzedaje?
Cytuj:
Kolejny "fake" lub "bzdet" jak kto woli to bicie mino z fista. To jest jeden wielki fałsz. Dawnej posiadałem 34 lv na rooku , mino na skale jak i nie tylko ubiłem z fista chyba z 500x z różnymi sztuczkami do tego , koniec był zawsze ten sam "U are idiot."
|
Omg , bylo k*rwa.
Cytuj:
Najbardziej powiązaną istotą powinien być właśnie jego uczeń , gdyż to jemu powierzył cała swoją wiedzę oraz mądrość.
|
No i co ? Wyciagnac mozna z tego tylko taki wniosek ze byl idiota i nic poza tym.
Cytuj:
powiedziała mi iż kiedyś teleport znajdował się w innym miejscu , widocznym z kuchni oraz iż dało się do niego najnormalniej w świecie dojść bez żadnego mino maga.
Teleport przenosił na piętro "pod labiryntowe" w lewy dolny róg pomieszczenia
|
Dobra , fajnie a kolega kolegi powiedzial mi ze ma siostre ktorej chlopak ma Spajk Sforda 1!!!!!!!
,
Cytuj:
choć to osoba zaufana z doświadczenia wiem iż ludzie są różni i mógł być to po prostu zakłamany człowiek który chciał być doceniony za swoją wiedzę.
|
Omg to po ch*ja to piszesz. To oczywisty bzdet.
Cytuj:
Chciałbym was poprosić o sprawdzenie teorii z uczniem mino maga , wiem iż to łatwe nie będzie i krótko trwać nie będzie lecz chyba warto , szczególnie dla rookstayerów gdyż prawda jest taka , że zbytnio zajęcia po za expem nie mają.
|
Jak to , a trapowanie ?
@edit
Cytuj:
Zwykle jeśli niema dowodu na istnienie czegoś niema też dowodu na jego nieistnienie
|
Przeważnie dowodem na nieistnienie jest to iż nie ma dowodow na istnienie, bądz istnienie czegoś jest sprzeczne z zasadami logiki czy czegokolwiek bardziej powiazanego
@off~~
Tak , do jasnej cholery wrocilem
Elo
@down
A Bozo?

Jego nie bylo wtedy w swiecie tibii (tzw. Byl ale tylko na papierze) wiec nie mogl nic sprzedawac.