Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 00:31   #602
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
My w 3 gimnazjum na połowie lekcji graliśmy w karty, a na reszcie ciągle gadaliśmy. A i tak każdy miał lepszą średnią niż ty i twoi epiccy znajomi.

Jak się jest zerem i się chodzi do zety, to być może i się siedzi skruszonym na lekcji. Ale nie mierz każdego swoją miarką.

Sam jesteś zerem , śmieszny jesteś bo myślisz ze Cie wezmą do Arsenalu , to tylko niespełnione marzenie , JA przynajmniej będę miał prace kiedy ty będziesz żebrał pod stadionem w Londynie.

Myślisz ze jesteś lepszy? Wiec powiedz mi co sobą reprezentujesz? Kim ty jesteś ? Jesteś w czymś dobry - Bo nawet prowokacja na forum ci dobrze nie wychodzi. Bo ja ci mogę parę rzeczy wymienić , czym się interesuje i jestem w tym niezły , Ba nie tylko wymienić , mogę co pokazać oczywiście polowe drogi ja i polowe ty (nie grożę ci pięściami jeżeli tak pomyślałeś) ... Lecz sam do niczego jeszcze nie doszedłeś , JA natomiast mam już dużo doświadczeń w rożnych dziedzinach i jestem z tego zadowolony bo to mi dało dużo , i nadal poznaje swoje możliwości itp. wiec w moich oczach to TY jesteś zerem (chyba ze mi coś udowodnisz , wtedy zmienię zdanie)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
1. kurwa, czlowieku, jakie zaleglosci mozna miec w gim? Czytac cie w podstawowce nie nauczyli? Czy moze 4 podstawowych dzialan w matematyce? No bo co innego sie robi w gim? ;
2. tu nie bede dyskutowal, bo sam rowniez bylem czestym bywalcem pobliskiej kafejki netowej w czasach gim, z ta roznica ze u mnie byl cs
3. again - jakiej nauki? ; Gim = rycie na pamiec schematem "zaryje, przyjde, wyklepie, wyjde, zapomne". 2x przeczytanie tego, co tam nauczyciel do zeszytu podyktuje i styka. A co do zlej atmosfery - co, ktos z bara ciagnal? Czy jablkami/sniezkami rzucali?

a w ogole to ide w kime, niektorzy musza wstac rano do roboty, cze
1. pomyśl ze Chemia ,Fizyka Czy Biologia są mi obce a nagle wpadam na poziom 3 klasy gimnazjum. I tak się ciesze ze nie robiąc nic , zaliczyłem tamten rok ;D

3. No właśnie i się nie chciało ryc na pamięć i zaglądać do zeszytu ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 15-09-2009 o 00:34.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem