Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 00:51   #605
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Ja nie depczę czegoś, czego nie rozumiem, czegoś, co jest ode mnie odmienne, nie rzucam w słabszym kasztanami/śniegiem/jabłkami/czymkolwiek, nie znęcam się nad słabszymi - nie będę więcej wymieniał, bo samo to sprawia, że ja >>>>> ty.
"...walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem."

Moze się nie znęcasz bo sam jesteś ten najsłabszy ;D hahahah

Cytuj:
No jak to nie? Przecież właśnie się spinasz, bo cię boli ;]
nie , po prostu mi się nudzi i ci odpisuje.

Cytuj:
Jesteś zaje***** w robieniu błędów. Woah.
każdy ma wady

Cytuj:
Ty jesteś z zety - panicz nie przyjeżdzą do chłopa, tylko chłop do panicza. Czekam.
jakbyś chciał wiedzieć to zawsze żołnierze szlachty jeździli po wioskach i zbierali daninę dla władcy.

Poza tym jaki z Ciebie panicz? Czy masz korzenie szlacheckie przynajmniej od początku 20 wieku? Bo ja akurat mam , moja Prababcia wywodzi się z domy szlacheckiego (dla niedowiarków : Nazwisko panieńskie Zawadzka i jej rodzina miała dworek w Zawadach obok Białegostoku (nigdy tam nie bylem ale słyszałem)
Poproś kogoś z Białegostoku żeby wyruszył na wycieczkę to ci potwierdzi.
Nie wywyższam się tym , ale tez tego nie ukrywam to po prostu cześć mej rodziny a czy lepsza czy gorsza to już nie mój problem. Wiec nie oceniaj tak pochopnie "chłopię" Proponuje polowe drogi , wtedy zobaczysz co ja umiem a ty pokażesz co ty umiesz (nie chodzi o bicie jak tak pomyślałeś)

Cytuj:
Przepraszam, panie prezydencie/prezesie/premierze.
to ze ktoś coś sobą reprezentuje nie musi mieć wysokiego stanowiska.

Cytuj:
Co potrafisz? Upiec kajzerkę? Czy łowić ryby?
Nawet to , znam zawód i do tego mam wiele pasji i zainteresowań. Doznałem w życiu wiele sukcesów i porażek przez co nabrałem doświadczenia , a co ty masz? Cale życie spędziłeś jednakowo i przy pierwszym wietrze zegniesz się i połamiesz...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
ty będziesz piekarzem za 1,5k miesięcznie, a on będzie po studiach z otwartą przyszłością

co do gimnazjum - nie uczyłem się nic, na prawie każdą lekcję się spóźniałem 10minut, a drugą część lekcji graliśmy z kumplem w pes'a przez bluetootha, a średnią miałem 4,9 o.o
Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu , a tak wogle nikt nie powiedział ze zakończę naukę na zawodowce , tyle ze jak przyjdą cięższe czasy ze nie będzie pracy w kierunku mej dalszej nauki to zawsze będę miał asa w rękawie czyli ten zawód , a on zostanie na lodzie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 15-09-2009 o 00:54.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem