Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 16:26   #1
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny Skutki wydarzeń.

Tibia jest grą społecznościową. Ma moc łączenia graczy i sprawia, że ludzie stają się przyjaciółmi, możliwe, że nawet do końca ich życia. W naszym poprzednim temacie „Zawieranie przyjaźni przez Tibię” wielu graczy opowiedziało swoje własne historie o tym, co przeżyli grając w Tibię. Tym razem chcemy przyjrzeć się temu dokładniej. CipSoft chce poznawać najbardziej pamiętne chwile graczy i wydarzenia społeczne, które są warte zapamiętania.

Jak to się dzieje, że momentami gra staje się unikalnymi, niekończącymi się doświadczeniami dla tibijczyków? Paru graczy zostało zapytanych o ich własne, niezapomniane historie, które przeżyli podczas gry w Tibię.

„Pamiętam gry Guardians of Tanelorn zwane ‘Tylko dla jednej szklanki wody…’. Niesamowitym było mieć do czynienia z 20 graczami w trwającym miesiąc evencie. Purple Nailo, gracz Amery, mówi: „To przyniosło mojej gildii trochę szacunku i uznania za naszą ciężką pracę, którą włożyliśmy w organizację eventu”.

Wydarzenia społecznościowe czasami nie mogą być zaplanowane lub zorganizowane. Niektóre z nich po prostu się odbywają przez przypadek, albo i nie. Sir Poladier z Astery wspomina: „Kiedy zacząłem grać w Tibię, zdobywanie poziomów doświadczenia było naprawdę trudne, ponieważ kiedy zginąłeś postać została resetowana do poziomu 0. Wtedy, pewnego dnia, spotkałem słynną Bubble wracającą z fortecy orków po zdobyciu 100 poziomu. To był niezapomniany moment.”. To już minęło, ale jest niezapomniane.

Heroizm, braterstwo, solidarność… spróbujmy wyjść poza te hasła. Teraz twój ruch! Opowiedz swoje najlepsze i najbardziej pamiętne momenty, które działy się podczas gry w tym temacie.

Niech się stanie!

Ostatnio edytowany przez robek - 15-09-2009 o 20:05.
robek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.