Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 16:40   #619
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Bez obrazy, ale polski na 30% to troche wstyd...
Dlaczego?

JP, 30%!11 (j*bać polski, 30%)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
w szkołach belgijskich , nie ma ocen tylko właśnie są %
tam żeby zdać trzeba mieć 51% , wyobrażacie se to na Polskie warunki?? 3/4 rocznika by siedziało w tej samej klasie. ;D (bo u nas 51% to 3 , a większość ma 2 ;D )
Moim zdaniem samo zaliczenie przedmiotu powinno nie być wymagane, jak ktoś nie potrzebuje to niech ma 1 i tyle - tylko on będzie mógł z tym mieć problem w przyszłości. Miałbym 1 z polskiego i geografii - poza tym i tak bym zdał, bo i tak się nie uczę. A jak widać po ortografii Albertusa przymus nauki do >=2 nie zdaje egzaminu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
blagam, zeby miec 2 w gimnazjum to trzeba byc naprawde tepym matolem ;
Myślę, że z nieodpowiednimi nauczycielami i przy braku ambicji (czyli mojej głównej, poza lenistwem, wadzie) jest to możliwe - ale też chyba wszystkich dwójkowych z mojej gimnazjalnej klasy mógłbym nazwać debilami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Starac sie w wypadku podstawowej matury z polskiego? Jesli dobrze pamietam, to za rozwiazanie poprawnie czesci zwiazanej z czytaniem ze zrozumieniem, dostaje sie kolo 40%. Czy uwazasz, ze na mature zasluguje ktos, kto czytac ze zrozumieniem nie potrafi?
Ja nie mówię, że napiszę na równo 30%. Ja mówię tylko, że nie potrzebuję więcej i 30% mnie zadowoli. Inna sprawa, że ja uważam, że matura z polskiego nie powinna być obowiązkowa, a z takim założeniem Twoje drugie pytanie jest bezzasadne

Cytuj:
2. Wagary (grałem wtedy w tibie , miałem coś kolo 280 godzin)
W gimnazjum groziła mi kilkukrotnie nieklasyfikacja a nigdy nie miałem dwójki (poza jedną na semestr z religii). W zeszłym roku miałem łącznie około 260 godzin i nie ucząc się spokojnie miałem średnią 3.0 (w drugiej LO) - z dwójkami tylko z polskiego i jeszcze-jednego-przedmiotu-którego-nie-pamiętam (czyli nieistotnego ; )).

Cytuj:
"...walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem."
Cytat z Mein Kampf. Bardzo dobre źródło inspiracji, taaaak...

@down: czekaj, bo nie rozumiem. Albo właśnie - niepotrzebnie zresztą - przypomniałeś mi cechy Albertusa, albo nie zrozumiałeś jaskrawej ironii. Pewnie dlatego, że powstrzymałem się od wtrącenia 'nazistowskie ścierwo' w odniesieniu do naszego ukochanego forumowego narodowca-piekarza.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 15-09-2009 o 17:14.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem