Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sey
Jakie możesz mieć wykształcenie po zecie ?   Smieszny jesteś tym twoim upieraniem się, że zeta jest lepsza od wszystkich innych szkół, będziesz takim nic nie znaczacym piekarzem, który ma 1,5 koła na miesiąc, w dodatku nie zostawisz żadnego śladu po sobie na tym świecie, ewentualnie będą mówić, "o, umarł ten z piekarni na rogu" 
Po studiach już jesteś wykształcony i jako tako ludzie cię szanują, bo już przez etap nauki przeszedłeś i to z dobrym wynikiem i wiesz, że osiągniesz w życiu wiele i świat stoi przed tobą otworem 
|
czytajcie ze zrozumieniem...
Po zawodowce pójdę się uczyć dalej i wtedy będę miał i WYKSZTAŁCENIE i ZAWÓD. Bo po zawodowce mam tylko zawód.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot
Szkoda, w wieku 18 lat nie będziesz mógł pisać już na tym forum, bo nie zarobisz na internet :< Marnie widzę to zostawienie ci domu, oj bardzo marnie.
|
tu akurat Cie zmartwię , ja se sam poradzę , umiem za naprawdę małe pieniądze przeżyć. A w pracy jak dostane 1,2-1,7 (piekarz) to naprawdę Mi samemu spokojnie STARCZY i jeszcze zostanę na rzeczy typu internet itp. Ciężej by było jakbym miał rodzinę , ale narazie nie planuje.