Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 22:08   #655
Premm
Użytkownik Forum

Premm's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004

Imię: Setzer
Profesja: Elite Knight
Świat: UO
Domyślny

Spójrz na realia "Albi".

DYPLOM - zdajesz sobie z tego co to jest? To świadczy o Tobie, bez tego ani rusz nigdzie, proszę cię chociaż tego nie próbuj naginać.

To właśnie pracodawcy patrzą na to jakie masz kwalifikacje, zrozum, że wreszcie...

A co do tego przykładu to jest proste wyjaśnienie, albo ten twój kolega czy jak tam, bynajmniej ten po podstawówce miał znajomości (ale po twoich wypowiedziach wynika, że raczej nie) albo miał po prostu farta. Ale on z kolegi, nie wiem czy spostrzegłeś, skoro robi na budowie to wykonuje CIĘŻKĄ pracę. Może i trzepać "kokosy" ale z pewnością mu się to odbija na wymiarze godzin oraz jego organiźmie.

Ja tak jak powiedziałem, bez dyplomu potwierdzającego moje kwalifikacje nie mam się tak naprawdę nigdzie ruszyć.

I taka dobra rada ode mnie, skoro tyle ci osób podpowiada w dobrym kierunku to warto się "posłuchać tych osób z internetu" bo rzeczywiście skoro taka ilość się zgadza ze sobą to chyba nie jesteśmy zaprogramowanymi maszynami, które mają za zadanie w*****ać "Albiego", a raczej dopomóc. Pamiętaj, że tam po drugiej stronie komputera też siedzi żywa istota, myśląca i skoro ma coś ciekawego do powiedzenia, i rzeczywiście przechodzi do "meritum" i większość z społeczności forum go popiera i sama pochodne przykłady to warto się czasem zastanowić i zadać sobie proste pytanie:

"A jeśli on/ona ma rzeczywiście rację?"

Think about it - na zaś pomyśl o tym sorki ale nie wiedziałem czy zrozumiesz;p
Premm jest offline   Odpowiedz z Cytatem