Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2005, 21:57   #26
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elfret*
Jeżeli myślisz że jestem noobkiem który ma 15 lvl i wrzesczy na trade zeby ***ac szweduw( i chcac w ten sposub zablysnąć to jesteś w błedzie !! mam ponad 25 lvl i ciagle expie (teraz skupilem sie na skilach).

Wiele osub które w jakis sposub staraja sie mnie krytykowac, chyba nie umieją czytac! Ja nie nawoluje do wojny ani wytepienia szweduw. Ja mówie głośno to co szwedzi(trzeba zaznaczyć żę nie wszyscy) robia z polakami ale nie tylko. Jesteśmy poniżani i wyśmiewani przez tych któzi są mocniejsi czyli przez szwedów. Dla mnie nie jest przyjemne granie jeżeli aby wyjść z depo bede musial zatanczyc przed 10 lvl który ma kolegów. Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer. Jeżeli wojna to niech to bedzie polska wojna. Mniejszym wstydem jest przegrac z honorem niz uciekac krzyczać "HUNTYD"!!

Takie info jesdt polak który ma ponad 40 lvl nie bede mówił kto jak i dlaczego
1. Nie koniecznie mówiłem do ciebie (nie obraź się-dalej sprawiasz wrażenie kozaka, który sie w depo będzie chował) i popraw ta ***aną ortografie!!!!!!!!

PS: Co ty byś sądził jakbyś ciągle słyszał "you nuup, bitch madafkier", a potem: "pol???"(bo gość juz nie pamięta więcej angielskich wyzwisk, a te co nie wiedział jak się pisze to napisał tak, jak się mówi) Ja osobiście zdanie o polakach mam złe i ich nie lubie-na innym swiecie trzymałem się wraz z kumplami z innymi podczas wojny: "Polska kontra reszta świata" i dobrze na tym wyszliśmy....
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem