Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
Ja uważam, że Inter będzie mocny i może przesadziłem, może nie wygra, ale będzie ekipą z która faworyci będą mieć problem. A Manchester bez Ronaldo i Teveza? Jest Rooney i Berbatov, ale myśle, że na Europe to za mało. Real ma gwiazdy, jak nic nie wygra będzie krucho, pozatym są oni zawsze murowanymi faworytami tak jak Chelsea, Barcelona etc. Mimo wszystko pomyliły mi się grupy, ponieważ myślałem, że Manchester ma trudniejszą. Wyjdą raczej, ale ćwierćfinał to maksimum. Obawiałbym się również Bayernu, Robben świetnie się dogaduje z Riberym. A Real z Benzema, Kaka i Ronaldo to zawsze niesamowite zagrożenie. Ibrahimovic nie pasuje do Barcelony? Dla mnie jest lepszy od Eto'o i to pokaże. Myśle, że dla obu zawodników wyjdzie na dobre ten transfer. Mimo to stawiam, że najlepszą drużyną starego kontynentu będzie Inter. Nikt nie wygrał 2 razy z rzędu LM chyba, więc i teraz nie sądze aby Dumie Katalonii się udało. Największym rozczarowaniem obok Manchesteru będzie wg mnie znowu Chelsea. Niby gra do końca, ale gole ze Stoke, a z Barceloną w ostatniej minucie aż tak możliwe nie będa.
|
Człowieku, przecież Tevez nie dość, że był tylko rezerwowym, to gdy pojawiał się na boisku grał totalny piach. Strata Ronaldo jest bolesna, ale bez przesady, teraz całkiem inaczej układa się gra, na pewno nie lepiej, nie ma co przesadzać, ale jest to bardzo zbliżony poziom. Rooney i Berbatov to za mało na Europę? W takim razie Liga Mistrzów cała jest jakieś 30m pod poziomem Europy...
BTW. Nie ma to jak wymieniać kogoś w roli faworyta i jednocześnie w roli tego, kto rozczaruje.