Damian vel Istna - ustal wersje dotyczaca Felixa w dyskursie wewnetrznym.
hmm rl z wirtualem myle - a kto mi we wrzesniu sugeruje skok z choinki? Ja we wrzesniu nie mam choinki w domu, moje dzieci dekoruja ja w dzien wigilijny (rano) wiec dopiero wtedy wnosze ja z balkonu (bo kupiona pare dni wczesniej) do domu. Moze Ty masz wiecznie swieta albo cos Ci umknelo, albo nie zrozumialem Twojej blyskotliwej riposty.
Gra internetowa typu MMORPG nie jest wlasnoscia zadnego gracza, polega na wspolistnieniu roznych graczy. Nawet takich, ktory maja odmienne zdania i przekonania. Rozumiem, ze Twoje watpliwosci budzi fakt, ze w ogole "jak smialem" na ten temat pisac, bo to tabu?
Od czasu wprowadzenia 1 bota (wojna EZ, Ciasteczkowe Potwory, etc vs DPTF, Metallica etc) wszystkie wojny pod plaszczykiem poprawy jakosci gry wszystkich graczy maja podloze ekonomiczne, i to realnie ekonomiczne. Przypomnij sobie hasla jakie mieliscie przeciwko Lukaszowi. Sojusze byly i sa zawierane dla osiagniecia konkretnych celow. Wladza nad swiatem, to wladza nad respowiskami, to poczucie bezkarnosci wobec innych graczy (czesci zwyciezcow, nie wszystkich - pozdrawiam stara ekipe). to unikaty i gp, ktore dosyc latwo zamienic na realna kase. Taka jest prawda, jezeli jej nie rozumiesz, nie ogarniasz - trudno. Ale faktow nie zmienie.
Wiec jezeli "stara ekipa" z "mlodymi wilkami" robi rewolucje w imie hasel; "Fraternite", "egalite", "liberte" (nie znam francuskiego, wiec na bank jest jakis blad), to mam prawo to egzekwowac po jakims czasie.
ISTNA - milej gry, niech sprawi Tobie przyjemnosc sama soba. I naucz sie szanowac odmienosc, to moja jedyna prosba. A zmiana nickow na forum nie robi na mnie wrazenia. Tlumu nie ma i nie bedzie tu, bo to i gra niszowa coraz bardziej (chocby ze wzgledu na przyjacielskie gesty wobec innych graczy), a forum tibii.pl to tez 2 liga. Reasumujac nie musisz robic sztucznego tlumu
Swoja droga komu bedziecie "opylali" kase i unikaty jak wszystkich wywalicie, dacie "hunta", zablokujecie wszystkie respowiska, atakowac bedziecie graczy z tytulu "fajnie na bani kogos stuknac" albo rownie blyskotliwego powodu i sami zostaniecie. Ot pytanie filozoficzne