Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2009, 18:10   #10
Hakuje_palte_sety
Zbanowany

Data dołączenia: 24 06 2009
Lokacja: Vichan /b/

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
Domyślny

Teraz tibia to już dla mnie nuda, głównie z tego powodu że większość już wiem, gdzie expić, jak expić, co robić gdy, dlaczego tak, gdzie są takie moby a gdzie takie...

Kiedyś gdy tego się nie wiedziało zabawa była znacznie lepsza.
Jedne z moich pierwszych przygód.
Rok 2005, Pandoria, pare moich kumpli z osiedla gra w tibię.
Największym lvlem na pandori jak dobrze pamiętam wtedy był Thaldus (hacked-rooked-deleted)
Oczywiście, high lvl, autorytet dla każdego newba, jak tylko przebiegł przez thais czy cu leciałem za nim i się pytałem gdzie expi. A się dziwiłem że pisał jakieś znaczki dziwne. (po Szwedzku :O)
Poszedłem w strone trolli, szukając jakichś potworków, napotkałem 3 kolesi, 20~ knight którego wcześniej poznałem na rooku, 30~ knight i 35 druid.
Skilowali na monku, podeszłem spytałem się czy moge se powalić w monka, zgodzili się. no to elo. Skile 25/25 broń double axe i lecimy. Patrze wchodzą hity po 20-30 (myślałem że to moje hahah) a potem cały czas się chwaliłem że prawie zabiłem monka. pamiętam nick tylko jednego z nich.. "jednoreki/jednoki bandyta"

Pewnego razu, czując się na siłach z knight axem na którego zbierałem kase zbierałem 3 noce na trollach poszedłem do kazzo, bez liny.
zgubiłem się w korytarzach niedaleko imperatora.
W końcu spotkałem chara, Gagatka Malutkiego (wtedy 47 sork, do dzisiaj gra ) który oprócz tego że dał mi line zaprowadził mnie do thais, i dał troche śmieci(dla niego) z depo, typu scale armor, dark helmet i takie tam.
No to elo.
Mój 3-4 char, Galana. 2006. Sorcerer 19 lvl.
Chciałem zostać elo pekerem(takim jak jestem teraz ) za 5k uzbierane razem z kolegami kupiliśmy sobie gfb, uhy i explosion.
Lecimy na pkowanko. Ok, wbijamy na elvenbane (zamek obok ab) wylatuję zerk, wszyscy po kolei do piachu, wąchać kwiatki od spodu.
Ale mieliśmy ambicję.

Btw. kto to będzie czytał ? oo
Hakuje_palte_sety jest offline