Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2009, 23:21   #689
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
chłop nie ma firmy ;D tylko swój zakład tapicerski , zawsze się tym interesował kupił maszyny itp. i sobie powoli wycina/szyje i co tam jeszcze.

Jedyny tapicerz w Siemiatyczach wiec zamówień ma od Zaje. i jeszcze więcej.
Trzeba było od razu mówić, że rzemieślnik...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
Niestety jesteś Gonzo.
Tylko debil zakończy edukację na podstawówce (albo i jej nie skończy), niestety, większośc takich ludzi to plebs. Rozumiem, że Ty i Litawor uważacie, że są to dla Was idealni partnerzy do rozmów czy wspólnej egzystencji. Niestety nie dla mnie. I nie, nie z tego powodu uważam takich ludzi za prostaków.

NIE UWAŻAM, że KAŻDA osoba bez wykształcenia jest prostakiem. Ale na 10 osób bez wykształcenia, ponad połowa to plebs. Nie mówię tego na podstawie badań/statystyk/informacjiodwielkichsocjologów, tylko z własnych obserwacji.

Dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu, szczególnie, że moje poglądy co do tego są obrócone o 180 stopni od Waszych (Twoich i Litawora).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Albertus, powiem szczerze kiedyś się ciebie miło czytało. Oczywiście miałeś bezczelne poglądy, ale czytanie ciebie przynosiło uśmiech na twarz. Teraz jesteś nudny jak flaki z olejem, powtarzasz się ciągle "głowa na karku, znajomości, kolega, głowa na karku...". Wymyśl jakiś nowy argument (albo pogląd, wiem że jesteś w tym dobry) i oświeć nas możliwościami ludzkiego umysłu, zamiast pisać śmieszne rzeczy, które w realnym świecie nie mają miejsca. Bo to że u ciebie w miasteczku liczą się znajomości, nie znaczy że liczą się w każdej firmie na świecie.
Shhh, on nie lubi osób Twojej orientacji płciowej, więc uważaj, bo Cie ze swoimi zmyślonymi przyjaciółmi dorwie!
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem