Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
To wlasne jest glupi stereotyp, ze co, jesli ktos nie ma papierka to musi byc odrazu skonczonym idiota? Otoz nie, pewnie statystycznie idiotow z papierkiem jest niewiele mniej niz tych bez, wiec nazywanie ich bydlem jest bez sensu.
|
Niestety takich badań statystycznych chyba nie ma - ale zauważ różnicę, pomiędzy 'bez papierka' a 'po podstawówce'. Spójrz na ulicę i zastanów się, ilu widzisz idiotów.
@edit: swoją drogą papierek papierkowi nierówny, mówiłem coś gdzieś chyba o tych wszystkich panienkach z dyplomem jakiejś uczelni humanistycznej/ekonomicznej niższego rzędu, za głupich na sekretarkę.
Cytuj:
Ja sobie to wyobrazam tak, spotkales sie z wieloma "ludzmi gardzacymi metalami" i zaszufladkowales wszystkich zachowujac sie tak samo jak oni. Z tego wynika, ze wcale nie jestes lepszy, a moze nawet i gorszy.
|
Nie wiem, skąd tu wniosek o 'ludziach gardzących metalami'. Mówiłem, że gardzę idiotami, a nie np. dresami. A z nienawiścią do metali poza forum spotkałem się tylko kilka razy.
Cytuj:
Zreszta co ja sie produkuje za 2-3 lata pewnie sam to zrozumiesz i Ci bedzie glupio, ze tak sie osmieszales.
|
Nie sądzę.