Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pestka602
Zamiast gadać na Tomura to patrzcie na siebie....
Jak ktoś jest lepszy od was to trzeba od razu zwyzywać, zeszmacić itp? Tylko czekać aż się potknie?
Zajebistą mentalność macie polaczki...
Pozdrowienia z OTS Guardia
|
Zgadzam się w 100% z wypowiedzią tego forumowicza. Wreszcie ktos powiedzial jak jest. Ludzie, weźcie się ogarnijcie. Przeszkadza wam to, że ma taki level? To sie nia patrzcie tylko sami starajcie się taki nabić. Zaraz ktoś powie, że no-lifer... Jego sprawa. Co kogo obchodzi co robi w wolnym czasie. Jak dla mnie to może nawet wieszać się na sznurku do góry nogami...

Może was jara takie dociskanie innym bo osiągneli więcej... To gratuluję samopoczucia, ludzie spójżcie w ogole co wy gadacie, przecież to zupełnie bez sensu. Myślicie ze taki Tomurka zwaca uwage na teksty typu "no-lifer, get a life" itp. ? Jeśli tak to się gruuubo mylicie. Częściowo pare osób ma rację ciskając tomurce, za trapy czy cos w tym rodzaju. To rozumiem, ale ciskać mu z powodu levela? Nie znacie go, ja w sumie też nie i nic do niego nie mam... Większość z was też go zapewne nie zna, ale szukacie zadymy czy inaczej to nazywająć "napinki". Sami zobaczcie na te głupoty, które często wypisujecie, przecież to jest bynajmniej śmieszne.
SS:

Pozdro dla prawdziwych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hyoga
Wy chyba sie bardziej przejmujecie tym ile stracil wielki elo elo rycerz tomurka, niz on sam.
|
Racja ;]