Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AF-1
Przykro mi, że podczas czytania moich postów musisz korzystać z języka wyrazów polskich, oraz wikipedii.
No, ale przecież szkoła jest 'bee'.
Druga sprawa, jeżeli chodzi o błędy to nawet nie będe się sprzeczał.
Mam udokumentowane, że posiadam(jestem chory) na dysgrafię i dysortografię. 4 lata uczęszczania co tydzień w soboty do szkoły petagogicznej (tylko poto aby wystalili ten papier) nie należały do najprzyjemniejszych, aczkolwiek przydały się na maturze... ale co ja tam będę zanudzał.
Apropo popełniłeś błąd w składni zdania. Powinno być [...]''bo Ci to za bardzo nie wychodzi i robisz błędy''[...].
Więc nie poprawiaj ludzi, bo Ci to za bardzo nie wychodzi.
Pozdrawiam.
|
Nie trzeba korzystac ze slownika, aby wiedziec jak sie pisze slowo "w ogole". To, ze posiadasz te swoje "choroby" nie znaczy, ze nie mozesz sie tego nauczyc na pamiec? Znam pare osob, ktore posiadaja te juz ladnie nazywane przez spoleczenstwo "choroby" i pewnych wyrazow nauczyly sie po prostu na pamiec. Tak blad w skladni zdania, gratuluje. Ja jednak znalazlem u Ciebie blad w kolejnym wyszukanym slowie "Apropo" z tego co wiem nie ma takiego slowa, jest jedynie "a propos". Takie slowa, ktorych pisowni nie jestes pewien zastap latwiejszymi...
Szczauka ;>