Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elfret*
Shinjix ty wogle masz jakąś postać na Pandori, jeżeli nie to nieiwem dlaczego tak głośno sie wypowiadzasz jeżeli to w sposób bez pośredni cię nie dotyczy. I JESZCZE RAZ POWTARZAM, W OBECNEJ SYTUACJI NIE CHE WOJNY, ale jak każda inteligętna osoba potrafie przewidzeć pewne sytuacje i zdarzenia i to nie koniecznie te pozytywne.
|
Mam postać-jakbyś czytał wszystkie posty to byś się dowiedział....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elfret*
Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer.
|
Z tego co wiem to dalej grasz na Pandorii, czyli wybrałeś wojnę, czyli szukasz sojuszników, czyli namawiasz do wojny.... Czyż to nie logiczne?????
A krzyczę tak, ponieważ brałem udział już w 2 wojnach(czynnie) i zawsze najgłośniejsi krzykacze stali w depo i krzyczeli "Hunted, hunted", "SWE na stos, zabić swe", a z depo wychodzili albo kiedy żadnego swe nie było online, albo kiedy z wrogiej gildii online był 1-2 goście to wtedy się odzywał patriotyzm i go trapowali(i tak go nie trafiali z run -.-) widziałem sytuację, w której 4 Polaków(tych krzyczących) strapowało 1 swe, a ten swe wszystkich zabił-morał: Polacy w wojnie nie mają zbytnio szans.... A jak doszło co do czego i walczyliśmy gdzieś kilkunastu na kilkunastu to swe było pełno, a Polaków też pełno ale w depo -.- i tak oto przeciwko ok. 30 swe walczyła grupka Patriotów (ok. 5-15 osób) mężnie wspierana przez ok. 30 Polaków z depo(dołóżcie im,......).... Gdy się zdażyło, że swe z przewagą liczebną 2/1 przegrali to wtedy wychodzili, jumali loot(a spróbował byś ‘thiefowi’ ukraść!!! Ohoho....by się działo), straszyli huntami swe, krzyczeli najgłośniej, że
"WYGRALIŚMY" mimo, że wygrała grupka osób, z której przeżyło koło 4 osób i to tej grupce należał się loot i pochwały...... I dla tego jak mam brać udział w kolejnej wojnie Polska kontra reszta świata to wole swe......
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elite
Polska nie miala wtedy zbytnio wielu graczy.
|
Z tego co pamiętam w punkcie kulminacyjnym wojny z D'T Polska miała wtedy większe szanse na wygraną niż D'T ( mieliśmy wtedy: Vampires, Black Sheep, Banana Team, Golden Legion) ale wszystko szlag trafił gdy Dimitri bana dostał...