@UP:
SoF może być nagrodą dla wyjątkowo wytrwałych Rookstayerów. To raz. A dwa:
jeśli jest to broń, a nie np. przedmiot questowy i ma staty powyżej 16/x to raczej będzie od lv żeby dzieci z tym nie latały (2lv z Carlin Swordem trolla kładzie...)
a quest też raczej będzie trudny (o ile istnieje...)
I jest możliwość że trzeba mieć określony lv żeby aktywować linie dialogową przyjmowania questa (na Mainie misje na hełm Budrika można do 40lv podobno brać... tu może być odwrotnie, quest od określonego lv)
I jeśli quest istnieje to ciekawe ilu ludziom chciało by sie zostawać żeby wbić powiedzmy 50lv na Rooku??
PS.
Troche myślałem nad tym, czytałem historyjkę do Katana Room Questa na tibia.pl i doszedłem do wniosku że istnieje jakieś prawdopodobieństwo że to może jest właśnie SoF. W Tibie gram od 1,5 roku dopiero i nie wiem jak było wcześniej, ale:
-Miecz mógł mieć magiczne właściwości, ale jego magia w końcu wygasła i stał się zwykłą kataną
-Szkielety i ghoul mogły być potężniejsze ale magia która ich stworzyła także osłabła
Na forum czytałem o katana room queście (szkielety i ghoul to podróżnicy poszukujący katany, zabił ich wybuch TP) ale i tak jest to dość prawdopodobna wersja...
Ostatnio edytowany przez RedFOg - 19-09-2009 o 14:00.
|