Cytuj:
Hmm, mnie dziwi brak głosów na shamana. Tak trochę teraz poczytałem, i jako, że założyłem triala, chyba sobie zrobie nie warra, maga lub druida, ale shamana. Praktycznie można powiedzieć, że Shaman jest najlepszą hybrydową klasą obok druida. Ma szeroki zakres swoich umiejętności, i to czyni go dobrym. Gdy kiedyś grałem na jednym privie, może jakieś 2 lata temu, solowanie elitów o 2 lvl'e większych ode mnie nie było żadnym problemem.
|
Nie wzoruj się piratami.
Aha no i pvp, w któym szaman niestety dominującą klasą nie jest.
Cytuj:
Kolejna sprawa to DK. Czy jest lepszy od Shamana? Raczej tak, bo to przecież mięśniak w plate z czarami, czyli dostajemy takiego Battle Maga.
|
Nie obrażaj magów, podciągając koło nich DK.
Co do obecnej sytuacji. Z jednej strony można złożyć maga hateowego na każdy build (arcane na retarded podobnych, frost na większość DPSów, fire na healerów), ale w praktyce nie jest tak różowo. Niestety obecnie w PvP dominuje retardyn, który jest klasą zbyt kochaną przez blizzarda. Więc chcąc nie chcąc głos idzie na gayboya.
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.