Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2009, 11:53   #45
RedFOg
Użytkownik Forum

RedFOg's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: -unknow-

Profesja: Paladin
Domyślny

@gapowata:
żebrać o naboje nie musisz bo głównie ze spearów będziesz bić, na amazon campach nieźle się zaopatrzysz, spadają też z trollów, a u NPC po 10gp...
z kuszy/łuku będziesz bardziej z blokerem bić, bo walenie z samego łuku w takim Elf Fortress powoduje niebotyczne koszta...
Palek ma o tyle lepiej że ma więcej czarów leczących i ofensywnych (exura vita nie raz mi życie uratowała...)
palek może spokojnie walić w zwarciu z mobkiem (jak mobek nie bije za mocno oczywiście ), jedyne co zauważyłem to zmniejszona celność w takiej walce.
mi na 15lv 15-16 spearów spokojnie starczało na godzinkę w EF a wynosiłem 1k + itemki więc sie opłacało.

@Beh0lder
a mnie w PvP odrzuca głównie to że po mieście musze kanałami łazić żeby PK n00by nie ubiły + 150/100 na ciśnieniomierzu za każdym razem jak loota taszczyłem do miasta...
na Saphirze na razie jakoś mi idzie, więc znak raczej dobry...
na n-pvp jak sie jest odpowiednio zdeterminowanym to grać można ale moja cierpliwość sie kończyła po 20 trapie na cyklopach, zakończonym deadem i stratą obsidian knife na który wydałem większość mojej kasy...
RedFOg jest offline   Odpowiedz z Cytatem