Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2009, 13:21   #1
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny Heroes of Newerth

Heroes of Newerth to gra oparta na "Defense of The Ancients", stworzona przez S2 Games.

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Defense of the Ancients (DotA) jest niestandardowym scenariuszem strategii czasu rzeczywistego gry Warcraft III: Reign of Chaos i jej rozszerzenia, Warcraft III: The Frozen Throne, bazowanym na "Aeon walk", mapie do Starcrafta.

Celem scenariusza dla każdej drużyny jest zniszczenie przeciwnych Starożytnych (Sentinels - World Tree, Scourges - Frozen Throne), silnie strzeżonych struktur w przeciwnych rogach mapy. Gracze używają bohaterów, są wspomagani przez sprzymierzonych herosów i generowane co stały odstęp czasu słabe potwory. Podobnie jak w przypadku gier fabularnych, gracz swoim herosem zdobywa kolejne poziomy oraz kupuje mu ekwipunek, by był silniejszy.
Sam Ice Frog (współtwórca, a obecnie kontynuator Doty) podobno wyraził zadowolenie z pomysłu stworzenia kolejnej gry bazującej na Docie.

W Heroes of Newerth znajduje się wiele ciekawych opcji, takich jak np:

-W razie disconnecta (utracenia połączenia), mamy około 4 minut na ponowne podłączenie
-Jeżeli chcemy dołączyć do tej samej gry co nasi znajomi, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na ich nick i wybrać "join game"
-Wprowadzony jest system ratingu, który umożliwia wyrównanie poziomu rozgrywki dla każdego gracza
-Voice chat w grze

Obecnie gra jest w wersji beta.

Z początku dość sceptycznie podchodziłem do zagrania w Heroes of Newerth, ale po rozegraniu kilku gier przekonałem się. Jestem ciekaw co Wy sądzicie.

www.heroesofnewerth.com

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.