Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2009, 18:01   #15770
neathor
Użytkownik Forum

neathor's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2009
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak.
Świat: Furora
Poziom: 12
Skille: 15/17
Poziom mag.: 3
neathor ma numer GG 63643**
Domyślny

Heh kto ci powie ze char ktorego sprzedaje ma hunta?

--- neathor dodał 5 minut i 41 sekund później ---

Up : na furorze sa przepisy i jeden znich jest jasny. Ze chary Ludzi ktorzy walczyli przeciwko nam. Nie maja prawa wrocic do gry czy jakos tak podobnie sformułowany.

"Posłuchaj mnie dziecinko, w ten sposób nie zarobisz"... Czy aby ten char miał styczność z rekami ludzi walczących przeciw ogólnemu dobru? Wydaje mi sie ze wystarczy?

--- neathor dodał 12 minut i 31 sekund później ---

Patrz mieszkam w warszawie na ursynowie i nie znam Karola zwanego "Youen" Da sie to zrobić. I popatrz Nie jestem W vision nawet. Charem grał betti Co youen potwierdza wiec nie widzę Aby wniosek O uniewinnienie został pozytywnie rozpatrzony....

@up
Po prostu uważam ze od złej osoby kopiłeś złego chara. i tyle. Według mnie To Przeszłość a nie Przyszłość ma cos do powiedzenia.

@up
"Charem nie gral Betti tylko 15 letni chłopak dla którego Betti czasami postawil tego knighta na bota." Tylko czasami betti mial styczność z tym charem. To czasami wystarczy aby udowodnić ze Nim Boocił/Walczył Wystarczy nie masz co sie kłócić. Koleżko bo to tylko popsuje ci wartość chara wystaw g ona allegro.pl ze char bez hunta i po sprawie.

Ostatnio edytowany przez neathor - 20-09-2009 o 18:18. Powód: Automerged Doublepost
neathor jest offline   Odpowiedz z Cytatem