Ohh ludzie. Mówicie że nie ma Questa, ale to wy go wymyśliliście i tak nazwaliście, nikt nigdy nie powiedział Spike Sword Quest, nigdy nie było takich informacji oficjalnie, sami ułożyliście sobie co chcieli byście dostać a teraz głowicie się jak to zdobyć, może zły kierunek? Nie szukajcie tego co chcecie mieć...
A tak a propo wyjdźmy sobie poza:
Cytuj:
Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****
|
Albo ja nie pamiętam albo nigdy ten text nie był dekryptowany. Z tego co wiemy stek jakiś bzdur niczym nie połączony, informacja dawno napisana nie połączona, mało nam o tym wiadomo, imiona botów, a gwiazdki? Leży obok nic o tym nie wiemy...
Zaczynimy od końca... Nie będę tutaj opisywać wszystkiego bo wydaje mi się ze każdy dokładnie wie kto co i zna całą Historie tych NPC na pamięć...
Noodles: Pies, pies króla,
Stutch: Człowiek, gwardia króla,
Harsky: Człowiek, gwardia króla,
Frodo: Zaciesza się że ma tanio dzięki królowi, imprezy i takie tam...
Ferumbras: Związany z Thais tam poprzegrywał co nieco...
Tark: A ten to coś nie pamiętam zaraz w Google poszukam...
Quentin: Kapłan Thais
Partos: Ciekawy gość, oczywiście powiązany z Thais, kapłanem no i z psem króla!
Oswald: A taki siaki owaki nie może jego plotki łącza się z kapłanem...
Sam: Lubi tą samą dziewkę co Oswald...
Bozo: Niezwykle interesująca osoba, robi Cie w balona z Mace of Fury, ciekawe nie "Fury", jakieś zaklęcie "Lessen your Load" ale mało o tym wiem...
Hardek: Już nie mam siły o nim pisać... xD
Co ich wszystkich łączy? Thais, król i takie tam...
Może już to ktoś gdzieś opisał ale tak szczerze to jaki oni mają związek z Amber? Może jakiś mają, bardzo mało nam wiadomo o dawnych czasach.
Dobra wiemy już coś o imionach a teraz dowiedzmy się coś o gwiazdkach! "*". Co to?
Notowała ile razy nocowali?
Ile razy byli na wyspie?
Gdyby dopasować gwiazdki do czasu kiedy i ile razy byli na rooku, to dało by się zrobić, spisać, trzeba by ogrom informacji, aby połączyć i zrobić taką krzyżówkę aby inne odpowiedzi zapchały nam luki w czasie, wtedy może dowiedzieli byśmy się więcej a to dało by nam... Coś więcej?
Taaaa... Herezja^^ ;< No ale ja tak mam że sobie czasami popisze...