Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wujekAdolf
Ja od niedawna gralem przez jakis czas w WoW-a, lecz gdy wyszedl Aion na ktorego czekalem X czasu, sciagnalem sobie go i gralem na priv serwie, mimo ze byl bez questow itp (GM nie ogarnal wszystkiego) to gralo mi sie wspaniale i wrazenia sa ogromne, nie musze wspominac o grafie bo jest boska, nowe lokacje tak jak miasta, rozkladaja na lopatki.
WrD co do twojego krytycznego podejscia do tego typu gier jak Aion, Lineage2, Crisis chodz ta ostatnia gra to juz nie MMORPG, nie widze jakiegos rezczywistego uzasadnienia. Chcialbym cie poinformowac ze jak narazie L2 jest najbardziej rozwinieta gra MMO, w zadnej grze nie znajdziesz tylu mozliwosci i kombinacji. Odrazu tez mozna dodac ze L2 nie nalezy do tych latwych MMO ze zakladasz postac grasz i juz jestes kims.... Jak dla mnie i reszty ktozy pogrywaja w MMORPG to L2 rzadzi !
Nie lubie tego typu wypowiedzi ludzi ktorzy nie grali w dana gre a sie wypowiadaja bezpodstawnie, dodajac do tego ze mozliwe ze grali jedynie w Tibie.
Blueray dla BLizza nie trzeba konkurencji ktora jest na poziomie, bo nawet jesli ktos wyda hita, to blizz za 3 lata wyda gre ktora, robilo i poprawialo 100 razy, i taka gra miecie na rynku 
|
1) Super grafika. I tak gra się na minimalnych detalach. Liczy się wydajność.
2) Znajdziesz. WoW jest o niebo bardziej rozbudowany. Kolejne kroniki l2 to zżynki z pomysłów blizza. L2 ssie. Mówię to po graniu w tą grę przez trzy lata. Od czasów c2 po CT2. Jedyne co w L2 jest na poziomie to PvP na privach, na offie nie ma PvP. Jest walka z botami.