Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
W questach można otrzymać bardzo wiele bardzo fajnych rzeczy. Od jakiś trąbek (famfare), złota, mieczy, po ciekawe przedmioty typu fire axe i inne tego typu przedmioty. Ostatnio nawet dowiedziałem się, jak oczyścić skarbiec w kazordoon. Nawet ponoć w historii tbiii kilkukrotnie się to udało (3-4 razy), i co ciekawe, nie trzeba do tego mieć jakiejś wypasionej postaci! Pozwolę sobie jednak nie podawać ci gdzie co znaleść. Powiem tylko, żebyć gadał z każdym NPC szczególnie tymi, które wydają się być zupełnie niepotrzebne, do każdego NPCa gadaj hi (czasem hello albo hail), quest, a coś na pewno znajdziesz.
|
Hmmm... To sie robi coraz ciekawsze. Przeprowadze sie do kazz'o i dzien w dzien bede probowal. Chociaz do skarbca podchodze od wczoraj z dystansem po poszedlem tam z kumplem zrobic sobie Screen'a, on blokowal ale jeden sie na mnie przezucil i dopiero dostrzeglem minusy palladyna bo gdy kumpel zdolal go zablokowac i ja zwialem to zostalo mi 4 hp, jednym slowem jeszcze 1 shoot od guarda i leze. Ale po dojsciu do skarbca stwierdzilem ze cie oplacalo. Zrobilem Screen'a i wracamy do ab, w polowie drogi przypomina mi sie ze nie robilem screena przez UO tylko normalnie i ze go nie wkleilem, a potem juz bylo za pozno, ss poszed sie ***.. . Przy okazji wykonalem jakis badziewny quest z 27 ciasteczkami i jakims kluczem.