ja nie wiem co można widzieć w takiej beznadziejnej gierce 5 skilli i to ma być gra?:> pvp? LOL jeden wielki laggg bijesz leżysz biegniesz nagle cię cofa uhuahsuhauss mam neta 2mb i to za mało LOL questy genialne

idz zabij 10 Szarych Głodnych Alfa Wilków hahahha co to ma być i tak nie wiem do 70 lvl z tymi zadaniami LOL, wbijanie lvl Konia biegnij z punktu do punktu wracasz i nagle Wyskakuje komunikat nie udało się tobie spróbuj jeszcze raz LOL ani czasu ani nic wszystko w tej grze wypada losowo Bijesz Metiny co z tego ze zabrałeś Metinowi 90% hp jak wpadnie gość dobije go i on dostaje itemy a ty nic LOL Pvp po co jest nie wiem dla jaj chyba Wojny Gildi i zwykłe pvp koniec , pve też nic typowe napierdzielanie w Klawisze koniec... HACK&SLASH nic dodać nic ująć cała gra zawarta
ale co tu dużo gadać tylko Polacy wybierają takie beznadziejne gry:> czemu w to grają bo PO POLSKU troche Angielskiego i sie człowiek gubi

hehe
Gdzie w tej grze ciekawe zadania? ciekawi potężni Bosowie ? Dungeony? Craft system? punkty reputacji?:> zamek na zamek jakiś ciekawy styl pvp:> gdzie więcej Skilli nie ma tu nic w tej grze a patrze na Allegro a tam 710 Aukcji CO SIĘ Z WAMI LUDZIE DZIEJE!! CZY NIE ZNACIE JAKIEŚ CIEKAWSZEJ GRY która ma coś w sobie a nie która nie ma nic i prawie cały czas Stoi w miejscu , Boty do gry znajdziesz wpisując w google:> nawet nie banują za to za bardzo

LoL TA GRA to jeden Wielki LoL moim zdaniem chcieli w jakimś % zrobić kopię genialnej gry Silkroad

i im się coś nie udało

wiem że Polska wybiera wszystkie gry co są darmowe ale BOŻE!! nie ma lepszej gry?:> nawet Runescape jest ciekawsze a gra przez Przeglądarkę graficznie dorównuje Metinowi xD a w zadaniach pvp , gvg , Skillach itp przebija ją :> Metin2 jest na samym końcu w TOP darmowych grach mmo:>