Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2009, 18:37   #21
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
Heh serio to juz wole grac w metina niz w WoWa czy jakis inny shit gdzie jest idz zabij 1 moba potem 1 potem kolejneg potem nastepnego kolejnego i tak w kolko.
Tak, a w metinie są mega oryginalne i klimatyczne questy... Zresztą nie komentuję, Bluray to zrobił za mnie jeśli chodzi o to zdanie.

Cytuj:
Idz na wieze demonow sam , zrob bojowca sam , zrob militara sam good luck =]
Idz na dzikie/bo/cokolwiek bez lura ;o ,wygraj sam wojne gildii sam ;P
A gdzie tu Marchewki napisał o graniu solo? On podkreślił tylko schematyczność Metina. Czytaj ze zrozumieniem plx.

Cytuj:
Akurat w mmo fabuly nie widac , jest tylko takim tlem
Nie we wszystkich, są wyjątki. Na przykład Guild Wars. Tam są dwa rodzaje questów - zwykłe i takie... niezwykłe xd Z tym że te 'zwykłe' nie są takie zwykłe, bo są one 'łącznikami' pomiędzy tym drugim rodzajem questów. Te drugie zwą się w grze 'misje', wymagają drużyny (4-, 6-, albo 8-osobowej) i są skonstruowane w taki sposób, że graczowi wydaje się, jakby uczestniczył w wydarzeniach fabularnych (filmiki itd).
To chyba jedyna gra, która przychodzi mi do głowy. Ale fakt, w zdecydowanej większości MMO fabuła stanowi tło.

Cytuj:
Nie chce bo to szajs -.^ (poza tym gdybym chcial w to grac a zalowalbym kasy to bym gral na piratach )
Nie ma to jak bezpodstawne ocenianie gry, w którą się nie grało :D

A, wiecie dlaczego mu się nie podoba WoW? Bo jest po angielsku. Po prostu ;)
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.