wow to wbij 90 czy iles tam i dopiero sie wypowiadaj ^^ podoba sie polityka wbij max lvl i dopiero sie wypowiadaj o.O wszystkie albo prawie wszystkie gry sa takie same , nie bylo sensu grac dluzej jak wiedzialem ze i tak nie bedzie nic ciekawego , gralem w mase "zrzynek z wowa" i nie wytrzymalem wiecej niz tydzien przy takich grach.Metin na fajny grind i to chyba jedyne co mnie na ciut dluzej przyciagnelo , tibia ma fajne questy dzieki systemu pisania/czytania ksiazek/wskazowek jakby te fajne questy z wowa czy innych szajsow nie byly i tak beda dla mnie badziewne
Cytuj:
hehe ciekawe czemu nie da się wbić :> bo na każdym serwie mieści się 2500 osób i cały czas zajęte :>
|
bo 3/4 to ponoc boty ? Co z tego ze gra jest zajebioszcza i w ogole WaHoOoOoOo jak sie nie da wbic na server -.-
Cytuj:
A gdzie tu Marchewki napisał o graniu solo? On podkreślił tylko schematyczność Metina. Czytaj ze zrozumieniem plx.
|
Cytuj:
po co współpraca jak tam wystarczy lvl i napierdzielanie cały dzień w klawisze i tylko to
|
Napisal ze ze wspolpracy i wystarczy nachrzaniac w klawisze

no coz nie wystarczy wspolpraca jest bo inaczej mozna sobie jedynie gdzie poexpic to dzikie do 35 lvla orki do 40+ i bo dosc dlugo (dalej nie gralem wiec nie wiem , w kazdym razie pt robia od 40 na bo)
Cytuj:
Pirat. Złodziej. Żałosne. Nie stać cię/szkoda ci kasy na oryginały, to w ogóle nie graj.
|
Po co ? Predzej czy pozniej i tak to kupie ^^
Cytuj:
Na tym polega KAŻDE MMO. Jeśli chodzi o levelowanie, ofc.
|
Omg czy musze wbijac max lvl aby wiedziec ze grind jest ok, questy ok ? Metin ma fajny grind bo sie sieka duza ilosc potworow (jak widac nie kazde mmmo polega na zaznaczaniu pojedynczych potworkow) a mi patrzenie jak odpadaja sprawia np. frajde znacznie wieksza niz zaznaczanie pojedynczych mobow i taniec palcami po f1-f12/1-0 kiedy np. w metinie zluruje se ich kilkanascie/kilkadziesiat przejade reka raz po f1-f4 i juz nie zyja -.^