Temat: PK
Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2004, 14:48   #14
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Eshh czytam te wasze wypociny i śmiać mi się trochę chce. Ostatnio miałem sytuację następującą. Ustawiałem się z kolesiem na trening to poszedłem kupić hamy a on miał szczurki zlurować. Kupuje te hamy a że miejsce w bp mi się skończyło to zaczęły wypadać ze mnie No i podchodzi koleś na 8 lvl i zaczyna mi podkradać te hamy. Prosiłem go chyba z 10 minut żeby oddał. Dopiero w momencie kiedy go do deep red zjechałem oddał. W sumie to powinienem go zabić, może by się wtedy nauczył.

@Lord Tomekk - hmm powiem tak, szedłeś sobie i tak ni z tąd ni z owąd zaatakowałes kogoś?? Wiesz stary jakbyś mnie zaatakował to bardzo szybko byś w świątyni zlądował. Atakujesz naczy się jesteś pk.

Co do ograniczenia że przed lvl którymś tam nie wolno zabijać. Bullshit. Pomyślcie tak gracie na Antice i ktoś zhackował Bubble, macie nawet ten 40 lvl ile myślicie wytrzymacie z Bubble?? I teraz powiedzcie mi że to jest
sprawiedliwe.

@kurz jak chodzisz slalomem to łatwo się zorientować gdzie pójdziesz. Trzeba robić najdziwiniejsze uniki . Jak chcesz potrenować walenie runami to zrób sobie bp Lmmów i poproś kumpla żeby zwiewał przed tobą. Albo
jeszcze lepiej jemu też daj bp i nawalajcie się.

@Crimson Secura i Calmera są non - pvp ale to nie znaczy że nie mogą cię tam pknąć. Jest to utrudnione ale nie niemożliwe.