Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2009, 21:10   #2
Dupca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2009

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeri Pokaż post
Witam.
Chciałbym wam pokazać jak ja w łatwy i szybki sposób przechodzę rooka.

1. 1-3lvl
2. 3-5lvl
3. 5-8lvl

1. 1-3lvl
Na początek idę po Doublet (Arm:2) która znajduje się wwwww... może opisze drogę. Gdy jesteśmy w centrum FACC idziemy w lewo i w góre, a następnie znowu w lewo i w chodzimy do pierwszego budynku i schodzimy tam na dół. Na dole będzie Rat którego powinniśmy z łatwością zabić. Następnie szukamy karteczki przybitej do ściany, i naciskamy podnią Ctrl+LPM i naciskamy Use. Mamy już Double. Następnie idziemy na raty pod miastem i zdobywamy kase (ok. 50gp). Gdy awansujemy na 3lvl, kupujemy sobie Mace (Atk:16, Def:11) oraz Backpack.

2. 3-5lvl
Wychodzimy z miasta i idziemy na trolle (Sorki, ale nie da się screnów wrzucić). Trochę trasę opisze. Gdy wyjdziemy z miasta idziemy prosto aż napotkamy schody na taką jakby skałe i wchodzimy na nią i idzemy ciągle w lewo i schodzimy ze schodów. następnie kierujemy się w góre i powinniśmy znowu spotkać ale teraz większą jaskinie. Tam znajdują się właśnie trolle (UWAGA! Na górze jest jeden Orc). Najpierw zbieramy itemki oprócz Sworda itp. bo mamy Mace. Kiedy mam itemki, expimy tam aż do 5 lvla.

3. 5-8 lvl

Teraz idziemy na bugi pod NPC Al Dee. Al Dee znajduje się w budynku zaraz przy moście oddzielającym miasto FACC i PACC. Proszę sobie poszukać na mapie respawnu gdzie znajdują sie te bugi ponieważ tak jak pisałem nie da się wrzucić Screenów. Gdy mamy już 8 lvl możemy iść do posągu który znajduję się nad biblioteką i możemy znaleść się na Mainlandzie

Proszę nie oceniać srogo ponieważ to mój pierwszy poradnik
Dzięki za przeczytanie tego poradnika

PS.
Nie mogłem napisać tego poradnika w zakładce "Poradniki" ponieważ pisało, że nie mam uprawnień do robienia w tej zakładce Nowego Tematu. Jak wiecie to proszę też żebyście mi napisali czemu.
Nie mogłeś napisać bo wstępne wersje poradnik pisze się w dziale "Wasze propozycje poradników". Co do poradnika, ehh odpuść sobie, nie ma sensu poprawianie go...
Dupca jest offline   Odpowiedz z Cytatem