Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2009, 22:39   #10630
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jakosiara Pokaż post
Byłem wczoraj na siatkówce. Jechałem za free(ze szkołą), tylko 2,6 zł na bilety ;d. Trybuny tak w połowie zapełnione, ale głównie przez ludzi w moim wieku. Z samej mojej szkoły jechało ponad 100 osób, a kilka szkół było. O meczu wam za wiele nie powiem, bo nim się nie za bardzo interesowałem xD(nie lubię siatkówki). Ale za to widoki na trybunach ;d, nawiązałem trochę, hmm znajomości : D. Ogólnie opylało się jechać xDD
@down
Bardziej... żalę ;p Chciałem temat rozruszać xdd
To jest właśnie żenujące, nie dość, że na mecze przychodza dzieci, to do tego jacyś lanserzy. Widać teraz rangę tej imprezy i tego chorego sportu(ŻENSKIEJ siatkówki). A później będą się podniecać, że była pełna hala..........................
Sampdora 1-0 Inter. Wisła 2-1 Groclin/Polonia. Kupione bilety na mecz z Wisłą. To miłe.
Odniosę się jeszcze do powołań. Po jaki ch powołany został Dudek, POLCZAK, BIENIUK, Wilk i Pawelec(on jest dobry na srodek obrony, ale stefan powołał go by grał na lewej obronie)? I wyrzucenie Żewłakowa i Boruca Chciał być fajny, a wypieprzył naszego najlepszego obrońce, kapitana i jakby mentalnego lidera reprezentacji(wszystko o Marcinie).
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem