Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jigsaw
Oj Buszek Buszek... śmieszy mnie Twoje zachowanie niebotycznie ! 
PrO napinacz za monitorem, który potrafi tylko jechać i jechać... a w rzeczywistości największa ofiara losu, tak samo jak wszystkie konfidenty i część dashersów.
Dr Buch też prawie się wypierdolił, szkoda że nie zaliczył klemensa
Buch, słyszałem (i widziałem przede wszystkim) także, że nieźle lizałeś wcześniej dupę Darkowi jak chciałeś kupić "Elite Darkesa". Sam nie potrafisz porządnego lvla wbić? Ciekawe czy bucha też kupiłeś
BTW. Buch! Fajna lista dedów! No no, nawet ja tak nie potrafiłem często padać, kiedy grałem. Gorzej od 9 "lewela z karlin" 
|
Widze
Kolejna zza monitora ciota ,ktora potrafi sie spinac tylko na forum nie no gz zamiast grac w tibie i szczycic sie ze jestes taki zajebisty idz na silownie ale nie wiem kurwa do roboty i zrob cos dla siebie .`.`.`. co do Darka to takich jego arechionow moge sobie kupic 15 a jesli zjada cie zazdrosc nie moja wina.`.`.`.`.`.co do grima moj FAIL racja . . . . Bucha zrobilem sam Poczekajcie pedaly az wybije sie z lvl wtedy sie ponapinacie .`.`.`.
Pozdrawiam wszystkich poznanskich napinaczy tibio-kiboli z lecha . .(lecha z malej ze wzgledu an brak szacunku z mojej strony )
Nawet Smieszny Mistikal was zjada