Temat: Gildia Dashers
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2009, 16:04   #736
Jigsaw
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antorm Pokaż post
Na początek to nie zaliczaj do Dashers osób, które w nich były przez chwile.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jigsaw Pokaż post
wszystkie konfidenty i część dashersów.
Przecież napisałem "część" więc nie miałem na myśli wszystkich osób.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buszek Pokaż post
Widze
Kolejna zza monitora ciota ,ktora potrafi sie spinac tylko na forum nie no gz zamiast grac w tibie
W tibię nie gram długi okres czasu, śledzę na bieżąco wydarzenia z mojego noob charka i wiem co się dzieje na Guardii....

Cytuj:
szczycic sie ze jestes taki zajebisty idz na silownie ale nie wiem kurwa do roboty i zrob cos dla siebie
Jeżeli chcesz wiedzieć - pracuję na siebie od 4 lat i dobrze sobie radzę

Cytuj:
co do Darka to takich jego arechionow moge sobie kupic 15 a jesli zjada cie zazdrosc nie moja wina
To kup. Nie mam czego zazdrościć. Chyba tylko głupoty, że jesteś gotów wydać grube złotówki na pixele (bo 200 lvl nie jest tani na allegro - 500 zł lekko).

Cytuj:
Zapewne twoj ziomek ale nie wnikam . . . Wszystkie zera i tak za jakis czas zamkna jape
Może jego znajomy, może nie. Niech o to Cię głowa nie boli...

A co do "anonimowości" ... nawet jakbym się ujawnił , podając nazwisko albo imię to uwierz mi, nie znasz mnie.
Podać adres? Przyjedziesz? Zbijesz?

EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek Pokaż post
tamten koles broniacy quanto to ewidetnie jakis dupowlaz , ktory pewnie teraz na gc pisze " patsh darek , ale im pojechalem cooooo?? Fajny jestem nieeeee?? coooo?? łokurva jp jp jp na 100% "
Dupowłaz? Idź lepiej wyciszyć mikrofon, bo znów ktoś Cię nagra jak sobie walisz pincetą ^^

pozdruuufka

Ostatnio edytowany przez Jigsaw - 28-09-2009 o 16:12.
Jigsaw jest offline