Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antorm
Na początek to nie zaliczaj do Dashers osób, które w nich były przez chwile.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jigsaw
wszystkie konfidenty i część dashersów.
|
Przecież napisałem "część" więc nie miałem na myśli wszystkich osób.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buszek
Widze
Kolejna zza monitora ciota ,ktora potrafi sie spinac tylko na forum nie no gz zamiast grac w tibie
|
W tibię nie gram długi okres czasu, śledzę na bieżąco wydarzenia z mojego noob charka i wiem co się dzieje na Guardii....
Cytuj:
szczycic sie ze jestes taki zajebisty idz na silownie ale nie wiem kurwa do roboty i zrob cos dla siebie
|
Jeżeli chcesz wiedzieć - pracuję na siebie od 4 lat i dobrze sobie radzę
Cytuj:
co do Darka to takich jego arechionow moge sobie kupic 15 a jesli zjada cie zazdrosc nie moja wina
|
To kup. Nie mam czego zazdrościć. Chyba tylko głupoty, że jesteś gotów wydać grube złotówki na pixele (bo 200 lvl nie jest tani na allegro - 500 zł lekko).
Cytuj:
Zapewne twoj ziomek ale nie wnikam . . . Wszystkie zera i tak za jakis czas zamkna jape
|
Może jego znajomy, może nie. Niech o to Cię głowa nie boli...
A co do "anonimowości" ... nawet jakbym się ujawnił , podając nazwisko albo imię to uwierz mi, nie znasz mnie.
Podać adres? Przyjedziesz? Zbijesz?
EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek
tamten koles broniacy quanto to ewidetnie jakis dupowlaz , ktory pewnie teraz na gc pisze " patsh darek , ale im pojechalem cooooo?? Fajny jestem nieeeee?? coooo?? łokurva jp jp jp na 100% "
|
Dupowłaz? Idź lepiej wyciszyć mikrofon, bo znów ktoś Cię nagra jak sobie walisz pincetą ^^
pozdruuufka