Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2009, 01:05   #294
dybik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2009
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RedFOg Pokaż post
taaaa same knight poradniki dla palka robią czy jak?? skille zawyżone jak nie wiem, jakoś z 55/35 na 23lv daje rade, exp fajnie leci... a tu 70 dist w tabelce na 20lv... litości... co wy chcecie na dragi dzieci posyłać czy jak?? minosy na 1-3 hity mi ze spearów padają (normalne i archery 1-2, magi 2-3, guardy ~4)
Generalnie skille to sprawa indywidualna Zalezy kto co lubi. Ja nie podolalbym trenowania kilka dni ... Wole troche poexpic i troche potrenic Ale na upartego, mozna bez problemu w ogole nie trenic (na poczatku moze z trollami ) i miec calkiem niezle skille. CHociaz mnie osobiscie meczy wtedy to ze z kimkolwiek rozmawiam to zazwyczaj jestem w tyle ze skillami Dlatego teraz expie i co jakis czas skillne +1 - +2 dista up... W ten sposob mam 44 lvl , 72/46 skille do tego paladyn armor (+2 dist) i jest bardzo pozytywnie. Wbijam 45 lvl i ide sprobowac vampy na ank bic. A od 50 lvla dragi. I tak majac 20 lvl i dist 70 nie ma co isc na cos mocniejszego bo byle freez i dead bo za malo hp ...

@Shadou - na jakim swiecie robisz chara ?
dybik jest offline   Odpowiedz z Cytatem