Cytuj:
Proponuje ci najpierw pograć na jakimś ''dobrym" piracie raty 2x - max 3x. Po trzech miesiącach powinieneś mieć opanowane zasady gry (Po co masz płacić jak możesz się "wczuć" za darmo) potem zaczynasz grę na globie, nie ma problemu. Jestem pewny, że pojawią się głosy sprzeciwu w stylu "piraty uhahah lol" więc od razu napisze: Na piratach grałem 1,5 roku, zanim zacząłem grać na globie i mogę śmiało powiedzieć, że o zasadach gry jak i o samym świecie warcrafta wiem więcej niż nie jedna osoba co na oficjalnym gra (Jeżeli nadal was to nie przekonuje możemy się sprawdzić spoko). To jest moje zdanie na ten temat jak zrobisz to zależy od Ciebie.
|
Może i o zasadach gry wiesz więcej, co niejedna osoba, ale tylko jeśli porównujesz się do casuali grających niecałe pół roku. Taka niestety prawda, że oficjal, zawsze da ci więcej niż najlepszy pirat. Półśrodki... wiemy jak to jest.
@Autor topicu:
Ktoś ci pierdół nagadał. Fakt, że jak zaczynasz grać to sam ogarniasz powoli grę, ale w ten sposób człowiek się uczy i jest ciekawie. Jeśli chcesz od razu dużo wiedzieć - możesz napisać na forum, możesz też pogadać ze mną na wowie jak chcesz (serwer Magtheridon nick: Eerion).
Cytuj:
Podtrzymuje to co powiedzieli poprzednicy: najlepiej pograj chociaż trochę na piratach - przynajmniej ogarniesz trochę o co chodzi, różne skróty, miejsca itp...
|
A ja ci powiem, że sam zaczynałem od globala i naprawdę dobrze na tym wyszedłem. Fakt, że nie od razu zacząłem rajdować, ale... Na pewno łatwiej mi się wszystkiego uczyło, bo żaden wzorzec nie okazał się błędny. No i gdy gadałem z ludźmi, którzy rajdowali dowiadywałem się naprawdę wielu rzeczy. Ponieważ jeśli chodzi o ciężkie PvE lub PvP to nikt mi nie wmówi, że na privie jest reprezentowany wysoki poziom.
Co do samych profesji - zależy jaką klasą będziesz grać ^^