Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
No i po co mają pokazywać to że są ateistami? xp
Z tego co wiem to ta grupa społeczna ma same + w katolickim kraju, nie chodzi do kościoła i ma wolne wtedy kiedy ja muszę stać godzine przed świętym budynkiem. 
|
A to, że możliwy jest zakaz in-vitro, bo katolicy mają coś przeciwko? Wydawanie milionów (z moich pieniędzy) na pierdoły takie, jak świątynia opatrzości?
Albo nawet tak prozaiczny przykład, jak to, że w katolskie święta nie mogę pójść na normalne zakupy - a przecież nie mam obowiązku pamiętać, kiedy jest boże ciało czy inny ramadan, żeby się wcześniej zaopatrywać w żarcie.
... i ten cholerny kościół, z którego melodyjki (Maryyyja króóóóóloowoo Poooolskiiii) wygrywane 5 razy dziennie słychać w promieniu prawie dwóch kilometrów. Gdybym ja puścił tak głośno jakąkolwiek piosenkę, to by mnie po prostu zlinczowano.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
A kto traktuję poważnie zagorzałych katlików? ;p
|
To, że nikt poważny się nimi nie przejmuje, nie znaczy (niestety), że nie mają praw wyborczych. Zmanipulowane bydło ma więc realny wpływ na moje życie stąd potem pomysły typu mianowanie Chrystusa królem Polski, co jest po prostu komiczne.